2777
2789

بعد واقعا سزای بی رحمیشو دیده باشه؟ دیدین؟

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

شنیدم معلولیت بچه یکی از فامیلامون بخاطر کتک مادر موقع بارداری بوده😔

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سزاشو نمیدونم ولی توی خیابون دیدم زنشو داشت میزد ژنه اینقدر شکمش بزرگ بود ک انگار داشت زایمان میکرد 

همه رفتن کمک 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اره زیاد دیدم کتک بخورن ولی خب واسه تاوان پس دادن زندگی هیچکی گل و بلبل نیست تو زندگی هر کسی اتفاق خوب و بد هست شاید اون اتفاقای بد سزای کارشون و تاوان بوده ولی اونطوری که کسی واسه کتک زدنش به زمین گرم بخوره ندیدم

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

اره اون زد

الهی فلج شه 

ولی متاسفانه ندیدم خود تو طرف سزای کارشون ببینه متاسفانه اون بچه در آینده که بزرگ شد تقاص میده 

بنظرم با یه روانشناس صحبت کن اگه در آینده این کارا رو جلوی بچت هم تکرار کرد چی