2777
2789

هم اینجا توی نی نی سایت می بینم هم توی اطرافم

مثلا یکیو میشناسم که واقعا از لحاظ ذهنی مورد داره و حتی خانواده خودش این رو قبول دارن، بعد خانواده پولداری هم نداره، توی خانوادش بیشتره مرداشون اعتیاد دارن،  تحصیلاتش هم زیر دیپلمه و از نظر ظاهر شوهرش ازش سر بود، حتی اونم فکر میکرد حیف شده و از خانواده شوهرش بالاتره!!!!!!!!!

من از اینایی هستم که نسبت به خانواده شوهر خیلی گارد دارم و همیشه با خانوادم بخاطر بد رفتاری با عروس دعوا دارم، ولی این اخلاق گوهه عروسا خیلی روی مخمه!

یعنی ببین شاید حداقل 90 درصد عروسا اینجورین

میتونم یه عاااااااااااالمه مثال براتون بیارم که اوضاع دختره از نظر فرهنگی، ظاهری، سطح تحصیلات و خیلی چیزا داغونه و خیلی پایین تر از خانواده شوهرشه ولی خودش فکر میکنه از اونا بالاتره، و جالبیش اینجاست که اینو توی سر شوهرشون هم میزنن هااااااا، اینجوری نیست که توی دل خودشون بمونه نظرشون! عجب صبری دارن اینجور مواقع مردا، من اگر شوهرم همچین حرکتی کنه، میفرستمش بره با هم سطح خودش ازدواج کنه

این شامل فامیل خودم هم میشه، دخترای فامیلمون از این توهما زیاد میزنن!

اینجا هم هر تاپیک خانواده شوهری که میبینم، استارتر ادعا میکنه بالاتر از خانواده شوهرشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یکیو هم میشناسم که خانواده شوهرش عاشقش بودن، حتی فامیلای شوهرش! بعد از 15 سال فهمیدن اونم مدام توی سر شوهرش میزنه که آره فامیلات عقب موندن، من خیلی بالاتر از شمام، انگار از باغ وحش اومدیدو از این حرفا! هیچی دیگه کلا از چشم همه افتاد و دیگه هیچکس تحویلش نمیگیره! حالا حتما میاد نی نی سایت تاپیک میزنه که آره فامیلای شوهرم به من کم محلی میکنن و الکی با من بد شدن و منه بی گناه اصلا نمیدونم چکار کردم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید اینایی که میگی نداشته باشند ولی بالاخره عزیز خانواده خودش که هست از اینکه خانواده شوهر منت ...

ببین عزیزم، خودتو بذار جای شوهر اینا، اگر همسرت این مدلی باهات رفتار کنه چکار میکنی؟

بعدم کسی که خود برتر بینی داره باید یه دلیلی داشته باشه دیگه! نمیشه چون عزیز خانوادت هستی بزنی توی سر یکی دیگه! خب اونم عزیز خانوادشه

اگر زنداداشت با داداشت این برخورد رو کنه اگر عروست با پسرت این برخورد رو کنه حالت بد نمیشه؟ دلت نمیگیره

من که هفت پشت غریبم برای اینایی که همسرشون توی سرشون میزنه و کوچیکشون میکنه ناراحت میشم! چه مرد چه زن

اینکه کی به کی برتری داره رو فقط خدا تعیین میکنه! توی سر شریک زندگیتون نزنید، حتی اگر واقعا بالاتر هستید! یکی از چیزایی که باعث میشه بالاتر باشید شعورتونه، انسانیتتونه! اگر این دوتا رو نداشته باشید، زیباترین و ثروتمندترین آدم دنیا هم باشید در اصل هیچی نیستید

من چند مورد شنیدم و قلبم واقعا برای اون مردا به درد اومد

یکی که آخرش دختره خوده عروسه به عمه هاش گفت انقدر از مامانم پیش بابام دفاع نکنید، بابام گناه داره، مامانم همش بچه طلاق بودن بابامو میزنه توی سرش، همش میگه خانوادت امل هستن، همش شماهارو پیش بابام مسخره میکنه! اینم از اون موردایی بود که خانواده شوهره واقعا پشت عروسشون بودن

یادمه یه آقایی به خانومش میگفت من خودم میدونم فامیلام بدرد نخورن، انقدر اینو توی سر من نزن  

هنوز یادم نمیره با چه درموندگی اینو به زنش گفت! جلوی جمع خورد شد