2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت وارد رابطه نمیشدم

655 بازدید | 42 پست

خوشبحال کسایی که سینگلن کسایی که تابحال رل نداشتن

البته منم فرقی با سینگلا ندارم چون تو رابطه تنهام 

کدوم دختر و پسری ۲۲روزه همو ندیدن بهشم گفتم بارها مثلا میگه فلان روز بریم منم میگم اوکی اون روز میاد اون پسر لال میشه بعد که تایمش گذشت عه چرا نیومدی چرا میپچونی منو😐

مثلا پنجشنبه قرار بود بریم تفریح امروز مثلا خودش گفت پنجشنبه امروزم اومد بدون هیچ حرفی اصلا یا موکول میکنه به روزای دیگه اون روزام خبری نیست

بعد منو مقصر میدونه میگه تو بهم نمیگی بریم خب بهش میگم وقتی پشت گوش میندازه چی همه تقصیرا 

میوفته گردن من😔

شماها در ماه چندبار رلاتونو میبنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید میخواد پوول خرج نکنه

والا اگه یه قرون برام خرج کنه سیر گیرم گشنه برمیگردم اصلا بدمم میاد بهش بگم 

تو یه شهریم یکم راهمون دوره ولی خب اون اوایل اینجور نبود دو روز در هفته همو می‌میدیدیم

این رابطه عملا تموم شده فقط تو ذهن تو ادامه داره و ببخشید آویزون موندی. بلاکش کن بره کمتر به روح و روان خودت آسیب بزن.

(قصدم توهین نیست از رو تجربه میگم)

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کاش این قدرتو بدست بیارم بتونم خودمو راحت کنم

میدونم خیلی خیلی سخته ولی وقتی تموم کنی بعدا از خودت تشکر میکنی بخاطر اینکه برای آرامش و سلامت روان خودت ارزش قائل شدی

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

این رابطه عملا تموم شده فقط تو ذهن تو ادامه داره و ببخشید آویزون موندی. بلاکش کن بره کمتر به روح و ر ...

جدی میگی چطور فهمیدی مگه🥲

آخه یجوری قربون صدقم یه حرفایی میزنه بهم زنگ میزنه فکر کردم عاشقمه 🤦‍♀️