2777
2789

کلا انگار شانس لیزر ندارم

دو جلسه رفتم 

بعد دکترم راکوتان نوشت ک منع لیزر داره 

تا ی تایمی نتونستم برم

دوباره ی جلسه رفتم شروع کردم

برا جلسه دوم فهمیدم باردارم

😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کلا انگار شانس لیزر ندارمدو جلسه رفتم بعد دکترم راکوتان نوشت ک منع لیزر داره تا ی تایمی نتونستم برمد ...

همون دو جلسه  چیزی عوض شد ؟

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دو جلسه چیزی عوض شد ؟

اره جلسه دوم نتیجه داد

ولی کامل دورشو نری بر میگردن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کلا انگار شانس لیزر ندارمدو جلسه رفتم بعد دکترم راکوتان نوشت ک منع لیزر داره تا ی تایمی نتونستم برمد ...

نی نی سالم باشه🙏 خیریتی داشته، کااش منم باردار میشدم نمیرفتم خیلی سیاه و زمخت دراومد واسن

نی نی سالم باشه🙏 خیریتی داشته، کااش منم باردار میشدم نمیرفتم خیلی سیاه و زمخت دراومد واسن

اپراتور نگفت جاهایی ک بور و کرکی هستن لیزر نکن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اپراتور نگفت جاهایی ک بور و کرکی هستن لیزر نکن؟

نه کثافت تازه میگفت فولیکول نداره نگران نباش درنمیاد درحالی که الآن سیاه شده

به یکی هم زنگ میزنی واسه نوبت نمیگه یه جلسه بیا تا بدونم کجای بدنت نزنم سریع میگه ضیو کن فردا بیا درنتیجه دقیق نمیدونن کجاهات کرکی هس کجاها نیاز نیست

نه کثافت تازه میگفت فولیکول نداره نگران نباش درنمیاد درحالی که الآن سیاه شدهبه یکی هم زنگ میزنی واسه ...

خودت باید بگی

من خودم جاهایی ک کرکی بودن رو شیو نکردم خودش ببینه شات نزنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت باید بگیمن خودم جاهایی ک کرکی بودن رو شیو نکردم خودش ببینه شات نزنه

من نمیدونستم جلسه دوم هم بهش گفتم اتفاقا کشید گفت فولیکولش ضعیفه درنمیاد حالا دیگه عوضش کردم و باید از اول شروع کنم 

ولی بعضیا نمیدونم چه جور نون میخورن من باشم میگم اصلا شیو نکن بیا ببینم شاید جاهایی که از خودت نیاز به لیزر باشه اصا لازم نشه فعلا که گیر افتادم حسابی محبورم حالا حالاها برم تا جاهایی که سیاه هس نازکتر شه حداقل

من نمیدونستم جلسه دوم هم بهش گفتم اتفاقا کشید گفت فولیکولش ضعیفه درنمیاد حالا دیگه عوضش کردم و باید ...

عیبی نداره

برا خیلی ها پیش میاد چند تا مرکز لیزر عوض میکنن تا جواب بگیرن

الان ک مشکیه بهتر جواب میگیری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عیبی ندارهبرا خیلی ها پیش میاد چند تا مرکز لیزر عوض میکنن تا جواب بگیرنالان ک مشکیه بهتر جواب میگیری

الآن قبلی فول بادی ۵۰۰گرفت این ۳۵۰ ولی خیلی با دقت زد حس میکنم 

خدا کنه جواب بگیرم دیگه حوصله دوباره عوض کردن ندارم