2777
2789

مامانم اضطراب و استرس داره و کلا بدبینه

من و شوهرم ۱۰ ساله ازدواج کردیم و پارسال که خونمون ۲ خواب شد تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم و باردار شدم

امروز نهار خونشون بودم، جدا از اینکه معلوم بود دلش نمیخواست برم اونجا یهو بهم گفت الان فاميل فکر میکنن تو با دوا درمون بچه دار شدی (چون بعد ۱۰ سال دلمون خواست بچه دار بشیم این و گفت) یهو دلم شکست

بهش گفتم مامان حتی اگه کسی با درمان بچه دار بشه هیچ ایرادی نداره(با اینکه درمانی نداشتیم و طبیعی بود)

ذهنش پارانویا داره یکم

دلم نمیخواد بعد زایمان برای استراحت برم خونش

به نظرتون چکار کنم؟

بخاطر این حرفش فقط میگی پارنویا داره؟ 

این حرف خلی عادی هست  دهن بقیه بازه 

ولی اره بمون خونه خودت 

منم خونه خودم موندم راحت تر بودم

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهری مادرشوهری خواهر شوهری جاری ای دوستی کسی بگو بیاد خونت

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

نرو 

زایمان ب خودی خود تر تو اعصابه ! بزی روانی‌میشی ولی بدون کمکم  سخته 

اگر وضعت خوبه تا ده روز یه ماما یا پرستار بیار پیشت وضعت خوب نیست از یکی‌کمک بگیر‌بهر حال

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

از هر چشمم هم زمان داره اشک میاد

قلبم شکسته💔

مامانم اینا یه شب اومده بودن خونمون و موقع شام من بعد از چند بار تعارف کردن غذا بهشون گفتم : دیگه خونه خودتونه ما تعارف نمی‌کنیم خودتون میل کنید

امروز بهم میگه تو اون شب با اون حرفت بهمون توهین کردی😭

نرو زایمان ب خودی خود تر تو اعصابه ! بزی روانی‌میشی ولی بدون کمکم سخته اگر وضعت خوبه تا ده روز یه ...

اره همش اضطراب داره و استرس به منم منتقل میشه

به فاميل و همه بدبینه

حاملم ۶ ماهمه تازه زنگ زده به خاله هام و الکی گفته ما تازه فهمیدیم بارداره (میگه نمیخوام بقیه فضولی کنن) 

استرسش بدتر حالمو بد میکنه

انگار فقط ما میزاییم

دل بخواهی تیس بعدش اصلا نمیتونی تنهایی حتی اکه شوهرت کمک حال بلشهیه نفر لازمه که باتحربه باشه و ۲۴ س ...

خودمم چون مطمئن نیستم بتونم از پس بچه و خودم بربیام بعد زایمان، هنوز بهش نگفتم نمیرم اونجا 

ایکاش یجوری بشه نرم

شما مشکلی هم نداشته باشید دهن مردم همیشه بازه عزیزم من چند ماه بیشتر نبود که عروسی کرده بودیم خواهر شوهرم گفت از بچه چه خبر گفتم فعلا قصدش رو نداریم واقعا هم جلوگیری داشتیم میدونی چی گفت؟گفت آره اینو میگی اگه مشکلی داشتید نگن مشکل دارید بگن خودشون نمیخوان 😐😐😐۲۱ سالم بود چند ماه بیشتر هم نبود تو روی خودم اینو میگن ببین پشت سر ادم‌چی ها نمیگن