2777
2789
بخدا نماز میخونم قرآن میخونم ولی باز یه وقتایی به سمت گناه میرماصلا نمیدونم نماز خوندنم مورد قبول هس ...

عزیزم همین که میدونی کارت گناهه و پشیمونی خیلی خوبه...ببین وقتی سمت خدا میری شیطان تلاششو صد برابر می‌کنه برا این که تورو دور کنه...تو اگه یه دشمن رو زمین داشته باشی و میدونی از زمین خوردن تو خوشحال میشه بخدا تمام تلاشتو می‌کنی که دشمن شاد نشی حتی شاید تو فامیل باشه کسی که موفقیت تو رو نخواد تو برعکس تلاش میکنی که اون ناراحت بشه...حالا شیطان رو همون طور ببین دشمن واقعی خودت بدونش...هر وقت ذهنت سمت گناه می‌ره سریع یاد خدا بیفت و سریع صلوات بفرست و اعوذ بالله من الشیطان الرحیم بگو به خدا شیطان دور میشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این در گه ما درگه نومیدی نیست.

دوست عزیز تکرارش نکن خدا هم میبخشه.

اول قران میگه به نام خداوند بخشنده مهربان

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

من میخوام نماز بخونم ولی هزاران بار الان دارم خودمو لعنت میکنمامشب باید تا صبح بیدار بمونم با خدا حر ...

فقط مراقب شیطان باش نذار دورت کنه...الآنم داره صدای اذان میاد سریع برو وضو بگیر اول وقت نمازتو بخونی با خدا حرف بزن

چون خیلی گناهکارم هر چند میدونم بمیرمم باید عذاب بکشم ولی دارم داغون میشم از فکر و خیال

میدونی از همه گناهان بدتر و بزرگتر چیه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .