بخدا ازشون کمک خواستم ولی انگار شیطون همش وسوسه میکنه منو همین الان توی چله ام نمیدونم الان با چه رو ...
از خدا خجالت نکش هیییییچ وقت...خودتو از ته دل نزدیک کن به خدا و ائمه...هر روز استغفرالله ربی واتوب الیه بگو..از خواب که بیدار میشی به امام زمان سلام کن...اگه تو خدا و امام زمان رو همیشه ناظر به کارت ببینی گناه نمیکنی هر روز با امام زمان حرف بزن مثل یه رفیق
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .