الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستت نداره براازدواجم نمیخوادت پسری عاشق باشه برا بدست اوردنت کلی تلاش بخرج میده و ذوق داره ..نه که بره با کس دیگه ارتباط بگیره..واقع بین باش و بخودت ارزش بده ازاین رابطه سمی خارج بشو...از دلت از دوست داشتن بگذر اما عزت نفستو غرورتو ازبین نبر
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
دوستت نداره براازدواجم نمیخوادت پسری عاشق باشه برا بدست اوردنت کلی تلاش بخرج میده و ذوق داره ..نه که بره با کس دیگه ارتباط بگیره..واقع بین باش و بخودت ارزش بده ازاین رابطه سمی خارج بشو...از دلت از دوست داشتن بگذر اما عزت نفستو غرورمو ازبین نبر
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن