من ماه محرم میخوام ۲۰ کیلو قرمه سبزی نذر بدم و میخوام ببرم یه محله محروم پخش کنم کجاها ببرم ؟
من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم...
اینجوری ممکنه یه خانواده چند تا چندتا بگیرن ببر بهزیستی
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم...
آخر خیابان محراب سلطان آباد با محله ترکون شرقون در ضمن خوش به حالت انشالا آقا خودشون شفاعتت کنن
ممنون عزیزم