2777
2789

سلااام جیگراا 

کم کم داریم به تابستون نزدیک میشیم و هرکس عازم شهری برای خوش گذروندنه 

ولی از قرار معلوم پرمیوم بدبخت هنوز تصمیم نگرفته 

اول گفتم بریم شمال 

ولی آخه مگه شمال با تعداد کم میشه 

پس کنسل شد ❌

حالا نوبت شماست 

بهترین شهری از ایران که توی تمام عمرتون رفتید کجا بوده و چه تجربه های توی اون شهر شمارو جذب خودش کرده

اگه دوست داشتید یه خاطره ی قشنگ هم ازش بگید 

اینجوری میتونیم از هم ایده های خوب بگیریم ✨

از همین اول مرسی از همراهیتون 🌊🤍

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

برو تبریز و ارومیه

بقیه شهر ها الان آب پز میشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من شیرازم و خیلی دوس دارم تو این فصل یه سفر برم یاسوج 

خیلی از طبیعت قشنگش شنیدم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمال که خفه می‌شید تو این فصل، جان. به شدت شرجی و گرم.

به نظرم الان تبریز خوبه. واقعا بهترین سفر عمرم رو به تبریز داشتم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

انشالله این شهرا: تهران نوشهرکیاشهرزیباکنارپوکت فی فی

پوکت و فی‌فی استوایی هستن؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

برو تبریز و ارومیهبقیه شهر ها الان آب پز میشی

مرسی از راهنماییت🌊

اخه تبریز یه سری رفتم اینقدر اذیت شدم سر اینکه زبونشون رو نمیدونستم و اونا هم فارسی حرف نمیزدن که دیگه گفتم هیچوقت نمیرم 

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

من شیرازم و خیلی دوس دارم تو این فصل یه سفر برم یاسوج خیلی از طبیعت قشنگش شنیدم

اره یاسوج خیلی قشنگ و سرسبزه 

دیگه حفظ شدم این شهرو از بس تابستون رفتیم 

ایده ی بعدی لطفا😂

بله

الان سرچ کردم دیدم تایلندن. شنیدم طبیعت اون سمتا شگفت‌انگیزه.

خوش بگذره.

شمال که خفه می‌شید تو این فصل، جان. به شدت شرجی و گرم.به نظرم الان تبریز خوبه. واقعا بهترین سفر عمرم ...

نه شمال سمت بالاش منظورم بود که هوا خنکه

مثلا متش 

پارسال مرداد رفتیم از شدت سرما بخاری زدیم