2777
2789

تویی پست قلبم توضیح دادم  هرکاری میکنه نمیزارن اینقدرررر تحت فشار گذاشتنش تو‌خونه همش دعواهه مامانش میگه باید فامیل بگیری

باهاش حرف زدم میگه نمیزارن هرچی حرف میزنم میگن ن با بردار بزرگ‌ترش و بقیه بزرگ‌ترت حرف زده رفتن با مامان باباش حرف زدن بازم گفتن ن باید ازدواج فامیلی کنه 

منم نمی‌دونم چیکار کنم از ی طرف خیلی دوستش دارم واقعا  از ی طرف اصلا میترسم ازدواج کنم باهاش ی زمانی خانوادش مشکل شه برام 🫠نمی‌دونم چیکار کنم 

بچه هم نیست ۳۰سالشه ولی اونا دارن براش. تعیین تکلیف میکننن ، ی مدت باهاش حرف نزدم گفتم تموم شه حتما نمیخاد دوباره پیام داد  ی مدت بهم وقت بده راضی‌شون میکننن 

من خیلییی واقعا دوستش دارم اگه هم با این ازدواج نکنم اصلا دیگه ب ازدواج فک نمیکنم 

ولی از خاتوادس مبترسم 

کسی تو این موقعیت بوده ک خانواده پسر مخالف باشن؟ 

اره عزیزم ماهم توی فامیل یه پسر داریم دقیقا مشکلش مثل شماست 

منتها مامان پسره دختری که خودش مد نظر داره رو حتی میاره خونه پیشش هست بلکه پسره عاشقش بشه 

هنوز عروسی نکرده الان سه سال شد دیگه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خیلی دوستت داشته باشه و مامانش الکی لجبازی کنه به مامانش فقط کارت دعوت عروسی میده تا مامانشم یاد بگیره تو زندگی پسرش دخالت زوری نکنه. اگه تا این حد عرضه نداره بگو کات و تمام خودتو سبک نکن. پسری ک خیلی عاشق باشه خدارو هم راضی میکنه

اگه التماست کردن قبول کن نه که تو همه زورتا بزنی بعد وسط راه دیگه خسته میشی 

یه نظرم ارتباطتا قطع کن دوباره و بگو اگه برا خاستگاری اومدید دوباره برمیگردیم اگه نه که الکی وابسته تر نشو 

یچیز رو از من پسر داشته باش،هیچ وقت با پسری که خانوادش راضی نیست ازدواج نکن هیچ وقت

اخه دو طرف همو خبلی دوست دارم 🥲خانواده اونم غیر منطقی نا راضین چون از فامیل نگرفته 

ازدواج کن باهاش بزن تو دهن خانوادش تا یاد بگیرن صاحب پسرشون نیستن. بزرگ شده حق تصمیم داره برای زندگی.

تازشم ازدواج تو فامیل خوب نیست. اینجوری لطفم میکنی در حق عشقت.

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اگه خیلی دوستت داشته باشه و مامانش الکی لجبازی کنه به مامانش فقط کارت دعوت عروسی میده تا مامانشم یاد ...

دقیقاا

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اخه دو طرف همو خبلی دوست دارم 🥲خانواده اونم غیر منطقی نا راضین چون از فامیل نگرفته

خب دیگه مطمئن باش هر روز اینو بهت یادآوری میکنه،من اطرافم دیدم که بهتون گفتم،پسره ازدواج کرده بدون رضایت خانواده سالی یکبار هم نمیاد خونه پدر و مادرش اگه بیاد هم تنهایی میاد

Mathematics teacher