2777
2789

تاپیک غدیری میزنم🌱

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باید ایده داشته باشیم؟همسر من سید هستش ولی تاحالا جشنی چیزی نگرفتیم بدش میاد

آخه تبلیغ غدیر خیلی باارزشه♡

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

مگه باید ایده داشته باشیم؟همسر من سید هستش ولی تاحالا جشنی چیزی نگرفتیم بدش میاد

عجیبه بزرگ ترین و مهم ترین عید مسلمانان جهان هست بعد همسر شما بدش میاد

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

حلوا

لقمه نون و پنیر و سبزی

اینا هم کم هزینه‌است هر پرطرفدار🌺

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

همسرم سیده و هرسال اقوام من میان خونمون فامیلای خودش نمیان، هر سال در حد توان یه چیزی عیدی میدیم تابلو، گلدون، پول...

امسال باردارم حالم خوب نیست و هنوز هیچکاری نکردم امروز از امام علی خواستم امسالم بتونم براشون یه قدمی بردارم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔