2777
2789

سلام ۲۶سالمه متاهلم ده ساله ازدواج کردم توی دوران مجردیم یه خواستگارداشتم که جواب ردبهش دادم اما کم کم عاشقش شدم وقتی دیدم دیگه نیومدخواستگاریم خواستگاری مختلف امونموبریدن به ناچاروازسرلج به یکیشون جواب مثبت دادم شوهرم ازهمون اوایل دوران عقد تامین پارسال بالای ۲۰بار خیانت کرده چیزی که باچشم خودم دیدم رابطه تلفنی وپیامکی عشق وعاشقی بود رابطه جنسی ندیدم البته گناهش گردن خودش خانوادم هیچ موقع حامیم نبودن وهمیشه بهم پشت کردن منم باهاشون قهرمردم هیچکیوندارم شوهرم همیشه جلوی اطرافیان سبکم میکنه بدگویی وفحاشی میکنه دیگه کم آوردم خسته شدم  میخوام همون کاری که سرم آورد روسرش بیارم شماره خواستگاردوران مجردیموگیرآوردم هنوزم مجرده میخوام بهش پیام بدم حداقل رابطه عاطفی که ازشوهرم نمیبینم رو ازاون ببینم امانمیدونم چی بهش بگم خواهشا درس نصیحت راه نندازید خدامیدونه وجودم چقدرپرازعقده شده همش بی محبتی وبی توجهی وخیانت دیدم خیلی حس تنهایی میکنم یعنی اگه راه داشتم خودکشی میکردم چه جوری بهش پیام بدم چی بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا خیانت می‌بینید جدا شید تو همون بار اول، چون دیگه درست نمیشه با فرصت دادن. ذاتا عادت کردن یسریا و زمان هم نمیتونه درستش کنه. خدایی چطوری میتونید با کسی ک خیانت کرده زندگيتونو ادامه بدید؟

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

عزیزم راحت غلطه خودخواهیه به خاطر خودت میخوای اون بدبختو گرفتار کنی نکن خدا رو خوش نمیاد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نمیتونی جدا شی؟

واقعا اینکه ادم متاهل با کس دیگه رابطه داشته باشه قشنگ نیست

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

کار درستی نمکنی تهش پوچی هست 

با پیام دادن به این واون عقده ها خالی نمیشن 

راهی که دقیقا عین خودتو دوست من رفت و تهش به پوچی خورد را نرووووووووووو

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

شما سنی نداره خیلی جوونی میتونی دوباره ازدواج کنی

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

آقا خیانت می‌بینید جدا شید تو همون بار اول، چون دیگه درست نمیشه با فرصت دادن. ذاتا عادت کردن یسریا و ...

چون حامی ندارم چون بچه دارم هیچکس نمیذاره طلاق بگیرم همه میخوان جوونیموبذارم پای بچه هام و بخاطر بچه هام بسوزم و بسازم اما من دیگه کم آوردم خانوادمم پشتم نیستن میگن بچه هات گناه دارن اما من تواین زندگی روزی صدبارمیسوزم

اینکارو نکن 

بااینکارت به اون خاستگارت ثابت میکنی که آدم خائن و هولی بودی و از اینکه باهات ازدواج نکرده خوشحال میشه 

و مهمتر از اون اینه که اگه آدم درستی باشه جوابتو نمیده یا بی محلت میکنه چون تو‌متاهلی 

اگه اینطوریه جداشو و برو سرکار تو نیاز به حمایت خانوادت نداری محکم باش

طلاق بگیر

خیانت هیچوقت هیچ توجیهی نداره الان حالت بده این تصمیمو گرفتی بشدت اشتباهه درضمن کسی برای رابطه عاطفی با زن متاهل دوست نمیشه 

لطططفاااااا ب اون اقا پیام نده زندگی اونم خراب نکن

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)