2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما بپرسخودم زایمان های طبیعیم، با دکتر زنوزی بوده، ایشون مطلقی دستمزد جدا نمیگیرن، نه برای طبیعی ن ...

راضی بودی از زنوزی برای طبیعی؟

اتفاقا من بین امینیان و زنوزی شک دارم.

امینیان دم دست تر بود بهم. ولی یه درصد بدونم خوب نباشه عوضش میکنم. زایمان اولم کوفتم شد واقعا. نمیخوام اون تجربه تلخ تکرار شه

راضی بودی از زنوزی برای طبیعی؟اتفاقا من بین امینیان و زنوزی شک دارم.امینیان دم دست تر بود بهم. ولی ی ...

زنوزی، بیمارزیاد داره، بیمارهاش براش خیلی مهمن

بخیه عالی میزنه

تمام تلاشش برای طبیعی به کارمیبره، ماماها کم کاری کنن بازخواست میکنه

من مهرماه با ایشون زایمان طبیعی داشتم

فقط هم کسری هستن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
زنوزی، بیمارزیاد داره، بیمارهاش براش خیلی مهمنبخیه عالی میزنهتمام تلاشش برای طبیعی به کارمیبره، ماما ...

زایمانت چطور بود؟

از این جهت که میخوام بدونم موقعی که زایمان راحته که راحته. ولی مواقع سخت دکتر زنوزی چطوره

زایمانت چطور بود؟از این جهت که میخوام بدونم موقعی که زایمان راحته که راحته. ولی مواقع سخت دکتر زنوزی ...

ببین من زایمان دومم ۳۷ هفته، کیسه آب ترکید، بدنم اصلااااا آمادگی طبیعی نداشت، دهانه رحم اصلاااا باز نبود

اما با تجویزهای دکتر، پیگیری هاش، سرزدنهاش، دستورهای که داد

بعد۱۲ساعت دخترم دنیا امد، به نظرم دکتر دیگه بود صبر نمیکرد، میگفت نمیشه، هزارتا ایراد می آورد تا وقتش نگذاره سزارین میکرد میرفت

البته دکتر بهم زمان داد، گفت اگر پیش نرفت حرفت گوش نمیدم بچه برام مهم سزارین میکنم که، الحمدالله طبیعی شد

آمپول ریه زد، آمپول برای درد و‌.. یعنی تواین موارد اصلا نظر من نمیپرسید، کار درست خودش انجام می‌داد

به ماماها میگفت میخوام کم اپی بخوره، ،جوری بخیه میزنه اصلا نه جاش میمونه ونه اذیت میشی موقع سرویس رفتن ونشستن و...

الحمدالله برای من خوب بود، ان شاءالله برای همه خوب باشه

ببین من زایمان دومم ۳۷ هفته، کیسه آب ترکید، بدنم اصلااااا آمادگی طبیعی نداشت، دهانه رحم اصلاااا باز ...

خداروشکر. منم تعریفش رو شنیدم. ولی بیشتر از سزارینی ها شنیده بودم.

الانم که هیچکس اصلا جواب نداد. ببینم چطوره اگر بشه برم پیشش.

راحت میشه وقت گرفت؟

خداروشکر. منم تعریفش رو شنیدم. ولی بیشتر از سزارینی ها شنیده بودم.الانم که هیچکس اصلا جواب نداد. ببی ...

الان چندماهتون؟

سرش که خیلییی شلوغ، بایدحضوری بری

5ماه.حضوری برم واسه همون روز نوبت میده؟

نه برو ببین کی نوبت میده پنجشنبه ها نیستن، ازساعت ۲یا۲ونیم برو

جهانشهر، کوچه رستم انتهای کوچه، خونه ویلایی

2825
2823
2791
2779
2792