2777
2789

بیشتر زن ها وقتی می‌رن که می‌دونن فردا قرار نیست چیزی تغییر کنه، در واقع وقتی که امیدشون رو از دست می‌دن.‌‌‌...

این رفتن نتیجه یک روز بد یا سخت نیست، نتیجه ندیده نشدن و نادیده گرفتن و تحمل کردنه....

متن جالبی بود و تا حد زیادی درست....

به نظرتون چی میشه که رابطه اینطوری خراب میشه؟؟....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

وقتی توجه و محبت کافی نمیبینن زن ها میرن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه خودم میگه دوتا آدم ممکنه هردو خوب باشن ولی برای زندگی با هم ساخته نشده باشن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ی تاپیکی  اینجا ی خانم زدن هنوز بازه و منم کامنت گذاشتم 

این خانم تمام محبت و پول و کل وجودشو گذاشتع تا کمک همسر سرطانیش کنه درمان بشه از طرفی مادر اون آقا که با این خانم تو ی حیاط هستن رفتن پی مسافرت و کارای خودشون ولی آقا برگشته گفته فقط مادرم و تو .......

خلاصه اینکه باوجود همه زحمات همسرش ننتنها قدر دانش نیوده بلکه بهش بی احترامیم کرده 

این خانمم سرد شده و میگه از اونروز ازش فاصله گرفته و میره بیرون حتی تو آخرین عمل نمیخواد کنارش باش 

میخوام بگم گاهی علت بخم خوردن رابطه و دوری کردن زنها 

علتش کور بودن یسری مرد ها هست

وقتی زن برای اون رابطه صدشو میزاره مرده جوگیر میشه فکر میکنه کیه و  دیگه هیچ تلاشی نمیکنه و این زنه همش  در حال تلاش برای رابطس مرده هی جوگیر تر میشه زنهم خسته تر و افسرده تر میشه تهش زنه دیگه نمیتونه نمیکشه اینقدر تلاش کردنو میزاره میره مرده بدش میفهمه چ غلطی کرده

کاملا درسته

بیشتر زن‌ها یه‌دفعه نمی‌رن

هیچ زنی فقط به خاطر یه دعوا یا یه روز تلخ تصمیم به رفتن نمی‌گیره

اون رفتن نتیجه‌ی یه عمر خستگیه

یه عمر تلاش برای دیده شدن و شنیده شدن

اما وقتی مدام نادیده گرفته می‌شن

وقتی احساسشون جدی گرفته نمیشه

وقتی حرفاشون شنیده نمیشه

کم‌کم خاموش می‌شن

کم‌کم فاصله می‌گیرن

و یه روزی که دیگه هیچ امیدی به تغییر ندارن آروم و بی‌صدا می‌رن

اون روز نه از سر خشم بلکه از سر ناامیدیه

نه به خاطر یه اتفاق

بلکه به خاطر هزار اتفاق کوچیک که هیچ‌کس جدیش نگرفت

و اونی که می‌مونه تازه همون موقع می‌فهمه چی از دست داده

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

دقیقا درست و میتونن کنار هم نفرت انگیز ترین ادم باشن

متاسفانه ازدواجهای ما شناخت موکول میشه به بعد از شروع زندگی مشترک . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سلام عزیزم 

من یه سوال دارم 

ممنون میشم کمکم کنید

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند