بنظرتون درسته دیر نیست با ۲۲.۲۳ سال سن بخوام کنکور بدم
یا بمونم همینو ادامه بدم( که علاقم نیست البته)
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!
بخون نهایتا ی ساله دیگه اگر شد ک بردی اگرم نشد ک دیگه امتحان کردی
اونموقع هم ک نشه شاید درصدهاتو و تجربه هاتو ببینی تصمیم بگیری ی بار دیگه بخونی و قطعی بشه یا کلا انقدر ضعیف باشه ک رها کنی
ولی ب هر حال امتحانش ضرر نداره
البته شرایط خانواده و همکاریشونم مهمه
از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخون نهایتا ی ساله دیگه اگر شد ک بردی اگرم نشد ک دیگه امتحان کردی اونموقع هم ک نشه شاید درصدهاتو و ت ...
بله مرسی بابت نظرتون
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!
اگر علاقه تون نیست کنکور نده ؛ اما اینکه گفتی دیر نیست نه دیر نیست .
ممنون بابت نظرتون
امتحانات سخت تر شده مقایسه نکن با قبلا در ضمن الان یکم سرد شدی نسبت به درس میتونی یه سال بخونی قبول ...
اره میدونم
تلاش خودمو باید بکنم با توان و پرتوان