2777
2789
عنوان

ازبس شوهرم برام فیلم بازی کرده بودحالاهم من بازیش میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12967 بازدید | 100 پست
گریه افتاده بودعشقم 😂🤣😂

الهی خون گریه کنه پدرسگ

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من. خیلی دارم اذیت میشم مامان جون😭توروخدا یکم باهام راه بیا هیچی نمیتونم بخورم اینجوری توهم لاغر و ضعیف میمونی🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین،غقط دلم خنک شددیدم عذاب داره میکشه وگریه افتاده

سلام روژان جان

تاپیکت رو خوندم

واسه سلامتی و آرامش خودت و بچه هات سه تا توحید خوندم

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

فدات بشم عزیزم،منم برات میخونم گلم❤️

ممنونم

نگران نباش گلم

اوضاع بهتر میشه به امیدخدا

حالا که بچه داره ازش

اون بچه هم گناهی نداره

واقعا سخته...

شما هم که عاشق همسرت هستی...

پس بنظرم با آرامش و اقتدار راه های جذب شوهر رو انجام بده

تا جوری نشه که جواب تلفنت رو نده که اینطوری بیشتر خوش به حال اون زن میشه...

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

ممنونمنگران نباش گلماوضاع بهتر میشه به امیدخداحالا که بچه داره ازشاون بچه هم گناهی ندارهواقعا سخته.. ...

اگه بچه اون گناه نداره بچه های من چه گناهی دارن که بایداین بلاسرشون بیاد.به نظرمن پدرومادرگناه کردن بچه ش بایدتقاصشوبده

اگه بچه اون گناه نداره بچه های من چه گناهی دارن که بایداین بلاسرشون بیاد.به نظرمن پدرومادرگناه کردن ...

دعا کردم صلوات فرستادم بهترین ها واست اتفاق بیفته🌈

واااای سرم ترکید دختر چرا طلاق نمیده زنه رو پس اون جیندرلا میدونس متاهله؟؟

اره کاملامیدونسته متاهله وعمدا باسحروجادوخودشوچسبونده به شوهرم وحامله شده مجبورش کرده صیغه ش کنه،البته نقشه ش این بودکه من طلاق بگیرم عقدکنه باشوهرم که توی خواب میبینه فقط اینو

واااای سرم ترکید دختر چرا طلاق نمیده زنه رو پس اون جیندرلا میدونس متاهله؟؟

شوهرمن بدون من وبچه هاش هیچ جانمیرفت هیچکاری نمیکرد،الان انگاری اونوبردن یکی دیگه‌آوردن اصلاکاملاعوض شده