2777
2789

۲۰ماهشه ۱۲کیلو بود الان شده ۹ کیلو دکترم بردیم استفراغش درست شد ولی اسهالش نه خیلی گریه میکنم بخاطرش پوستو استخوون شده چیکار کنم اسهالش قطع بشه تروخدا کمک کنید راهکار بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای اسهالش 

یه تکه نبات بنداز تو تابه روحی با شعله ملایم اب بشه ،اب که شد نصف استکان اب بریز روش کم کم بده بخوره اب رو اتیشه 

اگه خوب شد 

برای مشکل منم دعا کن حل شه

کمی نبات بزار تو طرفی آب بشه حرکت کم بعد کمی رنگش عوص شد عرق نعنا وکمی آب جوش اضافه کن یه کم زیاد نه بزار بجوشه بعد بردار بزار سرد بشه بده بچه آنی خوب میشه من پسرم بعد ۴ دکتر خوب نشدن این کار کردم خوب شد 

اگه دوست داشتی...بیا به لینکی که تو امضام هست 

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎