2777
2789
عنوان

خیلی مردها نامردن

1299 بازدید | 58 پست

دیروز تولد بابام بود...شوهرم الکی کارش رو بهونه کرد و گفت خودت برو..حتی بهش گفتم آخر شب هم نمیتونی بیای سه شنبه که تعطیله گفت نه خیلی خسته ام سه شنبه هم میخوام برم مغازه ..خلاصه دیروز تک و تنها رفتم..اول از همه که بعد از رفتن من دیگه غیبش زد نه پرسید کجایی..رسیدی نه پی امی هیچی..ساعت ۹ هم از مغازه رفته بود(هرشب ۱۰.۳۰ میاد خونه)ساعت ۹.۳۰ هم پی ام داد که بیهوشم شب به خیر..حتی بهش گفته بودم حداقل تلفنی زنگ بزن به بابام تبریک بگو هم نزد..خودشو زد به فراموشی غیب شد..مطمءنم با دوستاش بوده..چون یکبارم ساعت ۱۲.۳۰ انلاین شد..صبحم گفته بود میخواد بره مغازه ولی تا ظهر نرفت..ظهرم رفت و فقط تا ساعت ۵-۶مغازه بودچون وقتی به مغازه زنگ زدم نبود و وقتی هم گفتم چرا جواب ندادی گفت ش.ا.ر.ژ گوشی مغازه تموم شده بود..و اصلا از دیروز تاحالا نه پی امی داد نه ای ام اسی نه زنگی...بعدم که گفتم دارم برمیگردم اصلا زنگ نزد که کجایی و اینها با اینکه من ۹ شب رسیدم حتی نیومد دنبالم..وقتی هم رسیدم گفت شام جی میخوای درست کنی اولین سوالش نبود...نه اینکه حال و احوال یا از تولد بمرسه هیچی..منم تا همین الان سرپا بودم..برنج گذاشتم مرغ سرخ کردن با سیب زمینی..دوتا دونه ظرف هم توو ظرفشویی بود دیروز دیرم شده بود گفتم شب میشه این دوتارو بشوری ولی دیدم اصلا نشسته..بعدم اونقدر توو قیافه و سرد بود که من فقط داشتم تووو آشپزخونه گریه میکردم..حتی نیومد بپرسه چرا گریه میکنی..بعد شامو بردم چیدم..نگفت چرا ایتقدر گریه کردی..منم نرفتم خودم بخورم. اومدم تو اتاق اس ام اس داده"مرسی از شام ۱ نفرت پاشو بیا جمعش کن تا خراب نشده..شب خوش"😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا☹☹☹قهر بودید با هم؟

اصلا چرا نه شب خسته و مونده مرغ‌گذاشتی؟ نیمرو درست میکردی. 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
خاک برسرش این سرش یجا دیگه گرمه حالا من خونه خراب کن نشما ولی حرصم گرف

خیلی دلم برای خودم میسوزه...نمیدونید چقدر دارم عذاب میکشم برایزدوری از مامانم اینها..همش به خودم میگم من چرا تو این خونه ام..پیش کسی که برام ارزشی قایل نیست..توجه نداره..محبت نمیکنه...هزارتا مشکل مالی هست...همش امشبمو با دیشب که کنار خانواده ام بودم مقایسه میکنم...تمام وجودشون از اینکه کنارشون بودم خوشحال بود..پر از عشق..محبت...گرما..من چرا اینجام..چرا...😢😢😢😢

خاک برسرش این سرش یجا دیگه گرمه حالا من خونه خراب کن نشما ولی حرصم گرف

با ادب باش پادشاهی کن😐😐😐

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

خب چرا وقتی گفت شام چی میخوای بزاری نگفتی منکه مهمون بودم و خوردم

تو هم تا الان هر کار کردی الانم همونکارو کن!

چرا پاشدی  غذا گذاشتی؟!؟!

حتی اگه هم میزاشتی باید اول خودت میخوردی!