2777
2789

قبلا هم بهت گفتم تا زمانی که تمام تاپیک هات در مورد وسواس فکری تمام جذب اطرافت ترسناکه و هیچ وقت خوب نمیشی ۲ ساله داری دم به ساعت در مورد وسواست تاپیک میزنی تازه تازه داری پانیک میشی منی که ۲۰ سال پانیک دارم مثل تو برخورد نمیکنم 

هزار بارم شده دکترت رو عوض کن تادکی میخوای این تو دنبال راه حل باشی؟ من که خودم بیماریم ۱۰۰ برابر تو شدید بود خوب شدم تو خودت نمیخوای که خوب شی چیزی تغییر کرده اینقدر تاپیک تکراری گذاشتی فقط هر چی وسواس بوده با انواع نظرات مختلف فقط رو مغزت راه رفته و بیماریت بیشتر عود کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوش کن ببین تجربه ی خودم رو بهت بگم که بعد ۲۰ سال خودم خواستم که خوب شم

هر روز منیزیم(بهترین برندش مگیفورت هستش) بخور تا چندین ماه حتی بیشتر هفته ای یک بار اگه مشکلی نداری آمپول نوروبیون بزن ولی تو پریودی نزن ۵ تا آمپول بزن خیلی وقتها از کمبود ویتامینها این اتفاق میوفته کمبود ویتامین ب۶ باعث وسواس فکری زیادی میشه که وقتی نوروبیون بزنی مشکلت حل میشه 

ناراحت نشو از ولی به جای اینکه اینقدر بشینی اینجا تاپیکهای منفی بذاری که هیچ کس نمیتونه کمکت کنه یکم برو انواع درمان ها رو تحقیق کن طرف اسکیزوفرنی داره خوب میشه واسه تو که چیزی نیست چون خودم خیلی کشیدم با چیزهایی که نوشتی در مقابل بیماری من هیچی نیست در بدترین شرایط بیرون برو نفسهای عمیق بکش کارهای هنری بکن هر روز پیاده روی برو

سوره ی ناس رو زیاد بخون و بنویس همیشه همراه خودت داشته باش به معنی سوره ی ناس کامل توجه کن وسواس کاملا ریشه اش شیطانیه نماز بخون حتما

فقط حرف آخر به جرعت بگم تا زمانی که در این موارد تاپیک بزنی هر روز بدتر و بدتر میشی این همه مسائل حتی اگه حوصله هم نداری یا حس خواصی نداری در مورد مسائل دیگه تاپیک بزن بذار اینقدر این بیماری برات تکرار نشه به خودت رحم کن

منیزیم معجزه میکن کم کم معجزاتش رو میبینی 

روزانه هدست بذار و آهنگهای خارحیه باس دار گوش کن باس باعث میشه به مغزت شک وارد شه

و حرف آخر دوش آب سرد یادت نره

موفق باشی دوست عزیز🌺🌹

راستی من پیش دکتر پور بیژن که تو بابل هست میرم فوقالعاده ست تو گوگل بزنی میاره برات ، نقشه مغزی میگیره از رو اون درمانت میکنه و دستگاهاش همه به روز هم خودش درمان میکنه هم مشاوره میفرستت دست خالی از پیشش بر نمگردی فقط باید بهش اعتماد کنی و سر خود عمل نکنی میدونم خونت تهرانه ولی حتما بیا پیشش هم میای شمال گردی هم حالت خوب میشه🥰

گوش کن ببین تجربه ی خودم رو بهت بگم که بعد ۲۰ سال خودم خواستم که خوب شمهر روز منیزیم(بهترین برندش مگ ...

مرسی چقد عالی گفتی 

فقط یه چیز تو در حد من شدید بودی که بگی فلان کارو تکرار نکنم از خانوادم مثلا داداشم یا آبجیم آتیش میگیره😭😭😭😭😭😭

😭😭هیچ وقت بدتر از من نبودی

مگه تو جای من بودی که نظر میدی بدتر از من نبودی آدم اینقدر ضعیف نمیشه تو چه میدونی من چیا کشیدم که داری جای من نظر میدی فرق من با تو اینه که من اینقدر در مورد بیماریم صحبت نمیکنم من با آیدی ائلمان جون دنیای راه کار رو بهت گفتم دریغ از اینکه یکیش رو عمل کنی هر سری میام نی نی سایت رو باز کنم تو در مورد این وسواس مسخره که غیر از فکرهای شیطانی هیچ واقعیت دیگه ای نداره تاپیک زدی و بقیه رو هم که دنبال خوب شدن هستن نا امید میکنی

مرسی چقد عالی گفتی فقط یه چیز تو در حد من شدید بودی که بگی فلان کارو تکرار نکنم از خانوادم مثلا دادا ...

بله وحشتناک تر از تو دوست ندارم اینجا در موردش صحبت کنم که کسی بخونه به وسواسش اضافه شه یه چیزی بگم بهت خیالت رو راحت کنم؟ هر وسواس فکری برای هر فردی آزار دهنده ست چون فکرها تو ذهنش واقعی میشن پس اصلا نوع فکر مهم نیست مهم اینه که تو خودت تمومش کنی

ازالودگی هوااااس شوهرمم الان میگفت دلم میخاد اکسیژن بهم وصل بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

از فردا حتما برو منیزیم رو بخر اسمش مگنیفورت هست نورو بیون رو هم حتما بزن درد داره ولی بزن  منیزیم رو قطع نکن میتونی روزی ۲ تا بخوری بعد یکماه اثراتش رو میبینی خود زایمان هم باعث میشه بیماریهای روحی آدم عود کنه کم کم بهتر میشی من خودم تمام این مسیرها رو رفتم ولی حتما دکتر پور بیژن رو پیگیر شو روانپزشک تو بابل

من خواهرانه از قبل عید تا همین الان دنیای راه کار رو بهت دادم اولین و مهمترینش هم اینه که اینقدر تاپیک مربوط به بیماریت رو نزنی ما خیلی هامون مثل تو درگیریم هر کسی هم به نحوی داره اذیت میشه ولی دیگه مثل تو شورش رو درنیاوردیم بخدا ببینم باز تاپیک در مورد وسواس زدی هر چی حرفه بارت میکنم از من ناراحت نشو چون تا زمانی که کسی مجبورت نکنه دست از این کار مسخره بر نمیداری والسلام میخوای تاپیک بزن نتیجه ش رو ببین

من خواهرانه از قبل عید تا همین الان دنیای راه کار رو بهت دادم اولین و مهمترینش هم اینه که اینقدر تاپ ...

خیلی عذاب میکشم تاپیک میزنم شما درست میگی هر چی بگی حقمه بیشتر از اینا شنیدم!

خواهش میکنم از وسواس هات اگر بدتر بودی بهم بگو تو خصوصی چون من فکر میکنم من بدترینم برای همین امکان نداره خوب شم

من خواهرانه از قبل عید تا همین الان دنیای راه کار رو بهت دادم اولین و مهمترینش هم اینه که اینقدر تاپ ...

منیزبم خریدم اما نمیدونم چرا روزی ک میخوردم حالم بد میشد گذاشتم کنار

نوربین ماهی یه بار میزنم خیلی وقته 

همه این کارایی ک گفتی بارها و بارها انجام دادم باز زمین خوردم 

شرمنده بل تاپیکام شمارو ناراحت کردم خواهشی ک دارم احیانا اگر تاپیک زدم شما وارد نشو 

مرسی