گوش کن ببین تجربه ی خودم رو بهت بگم که بعد ۲۰ سال خودم خواستم که خوب شم
هر روز منیزیم(بهترین برندش مگیفورت هستش) بخور تا چندین ماه حتی بیشتر هفته ای یک بار اگه مشکلی نداری آمپول نوروبیون بزن ولی تو پریودی نزن ۵ تا آمپول بزن خیلی وقتها از کمبود ویتامینها این اتفاق میوفته کمبود ویتامین ب۶ باعث وسواس فکری زیادی میشه که وقتی نوروبیون بزنی مشکلت حل میشه
ناراحت نشو از ولی به جای اینکه اینقدر بشینی اینجا تاپیکهای منفی بذاری که هیچ کس نمیتونه کمکت کنه یکم برو انواع درمان ها رو تحقیق کن طرف اسکیزوفرنی داره خوب میشه واسه تو که چیزی نیست چون خودم خیلی کشیدم با چیزهایی که نوشتی در مقابل بیماری من هیچی نیست در بدترین شرایط بیرون برو نفسهای عمیق بکش کارهای هنری بکن هر روز پیاده روی برو
سوره ی ناس رو زیاد بخون و بنویس همیشه همراه خودت داشته باش به معنی سوره ی ناس کامل توجه کن وسواس کاملا ریشه اش شیطانیه نماز بخون حتما
فقط حرف آخر به جرعت بگم تا زمانی که در این موارد تاپیک بزنی هر روز بدتر و بدتر میشی این همه مسائل حتی اگه حوصله هم نداری یا حس خواصی نداری در مورد مسائل دیگه تاپیک بزن بذار اینقدر این بیماری برات تکرار نشه به خودت رحم کن
منیزیم معجزه میکن کم کم معجزاتش رو میبینی
روزانه هدست بذار و آهنگهای خارحیه باس دار گوش کن باس باعث میشه به مغزت شک وارد شه
و حرف آخر دوش آب سرد یادت نره
موفق باشی دوست عزیز🌺🌹