لطفا بخونید نظرتونو بگین یکم زیاده
نامزد سابقم(۲۳...۲۴سالشه) با یه دختره ۱۳...۱۴ ساله شایدم ۱۵ نمیدونم سن دقیقشو ولی بچس ریخت رو هم و ب من خیانت کرد بعد از ۵ سال رابطه دوماه قبل از عقد! دختره خیلی حیلی خیلییی زیاد فحاشی کرد بهم انگار من رفتم وسط رابطه اونا😐 فحش ب مامانم ب خواهرم ب خودم فحشای خیلیی بد دوتا تومار فحش دختره دوستاشو هم فرستاده بود سراغم!!!دیگ مجبور شدم خطمو سوزوندم ولی ازشون شکایت کردیم و...تا پیگیری شد ۲ ماهیی طول کشید بابام گف دیگ ک مزاحمت نشدن بیا بیخیال شیم دیدم همون روزا پسره اومد سراغم و ول نمیکرد ب بابام گفتم بابامم رفت کلانتری وکلا کاری باهاش کرد دیگ فک کنم تااخر عمرش طرف من نمیاد😂😂بابت فحشای دختره خیلی میسوزم خیلی شبی ک لو رفتن من دنیا رو سرم خراب بود اونایی ک بهشون خیانت شده حال منو میفهمن بعد این ت اون اوضاع با پسره ریخته بودن رو هم منو خانوادمو ب فحش کشیدن بابام گفت پسره ک کلانتری و اینا حلش کرد دختره بچس ۱۴ سالشه کاریم کرده تقصیر پسره بوده و گذشت تااینکه من الان باز رفتم اسکرین فحشای دختره رو دیدم یعنی دارم اتیش میگیرمهیچجوره نمیتونم بیخیالش شم باید زهرمو ب این بریزم ب دروغ رفتم ب خانوادم گفتم دختره دوباره ت اینستا بم پی داده و...داغشون کردم بابامم گفت میرم شکایتو پیگیری میکنم شنبه
یادمک میاد اتیش میگیرم دختره بی همه چیز من ۱۴ سالم بود دست راست و چپمو تشخیص نمیدادم اومد وسط زندگیم هیچی ب درک اون پسره بی همه چیز ذات نداشت وگرنه اون دختره نمیتونست کاری کنی ولی بابت فحشایی ک ب مامانم دارماتیش میگیرم هی یادم میاد میخوام سکته کنم دوستاشو هم ک فرستاد منو فحش کش کردن هیچی تا یه هفته هم با شماره های مختلف زنگ میزد ب فحش میکشید منو منم بی زبونم اصلا یکبارم جوابشو ندادم الان میگم اینطوری کرد با من منو ب فحش کشید الانم ولش کنم بشینه ب ریشم بخنده؟حداقل شکایتو پیگیری کنم همینکه خانوادشم بفهمن واسم کافیه خنک میشم