2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه تا خودتون باشه همه باید احترام بزارن بر عکس باشه میشه کوچکی اگه دوست نداری ریپ بخوری ازشون پس ...

نه اسی مشکلی نداره والا تو عین بچه های عقده ای ول کن نیستی😂همینه چیه؟بس کن ای کسی که جز قشر فضول و حال بهم زنی،بدبخت دنبال دعوایی قشنگ مشخصه درونت پراز خشم و عقدس،من اصن کاریت ندارم بیچاره،عشقم میکشه ریپ میزنم،تو امضا بزن ریپ نزنن،خودتون؟مگه با چندنفر روزانه دعوا میکنی؟موضوع تاپیک هم که مذهبی نیست😐😂بزار تعلیق شم اصن

جیندای عقده ای کثیف😂بکش بیرون،هرچقدر ریپ بزنی نوتیف باز نمیکنم،در انتظار تعلیقی میمونم🎀

۱۳ دلیل برای اینکه........

مذهبی بودن رو در فعالیت بسیج‌و...خلاصه نکنیناگه‌انسان بتونه‌ در‌وادی سیروسلوک وارد بشه خیلی موفق میش ...

کار تشکیلاتی هم خیلی مهمه و به همین مسیر سیروسلوک هم کمک میکنه

مثلا بی‌نهایت بنظرم خیلی خوبه

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

نه اسی مشکلی نداره والا تو عین بچه های عقده ای ول کن نیستی😂همینه چیه؟بس کن ای کسی که جز قشر فضول و ...

لطفاً تو تاپیکم بحث نکنید🙏

حقیقتش من اعتماد به نفسم پایین از خندتون ناراحت شدم 

ولی چیزی نگفتم حالا ایشون دفاع کردن 

ممنون میشم تمومش کنید

🙏🥰

همینه تا خودتون باشه همه باید احترام بزارن بر عکس باشه میشه کوچکی اگه دوست نداری ریپ بخوری ازشون پس ...

شت ازم بزرگتری بچه هم داری،کاش جوابتو نمیدادم اه،تو فضول باعث شدی الان عذاب وجدان داشته باشم،اصن بجهنم ازین به بعد برام مهم نی هرکی ناراحت شه،وقتی اینقدر دیکتاتوری،الان هم عصبی شدم هم قراره تعلیق شم،فضول رومخ

راستی

بینهایت یه تشکیلات خیلی خوبه بنظرم، توی اردوهاش هم میتونی کلی رفیق پیدا کنی از شهرهای دیگه هم و کلی دوست مجازی و حضوری آدم حسابی

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

لطفاً تو تاپیکم بحث نکنید🙏حقیقتش من اعتماد به نفسم پایین از خندتون ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم حالا ا ...

تاپیکو قفل کن عزیزم،خوبه ناراحت شدی،آدمی که اینجوری دنبال دوست میگرده و تا این حد بی اعتماد بنفس باید بره پیش تراپیست دورت بگردم❤️ایشون دفاع نکرد ایشون جز اون افرادی که تو تاپیک آخرم گفتم

تاپیکو قفل کن عزیزم،خوبه ناراحت شدی،آدمی که اینجوری دنبال دوست میگرده و تا این حد بی اعتماد بنفس بای ...

کافی بود حداقل اینجوری تحقیر نکنید 🙏 به احترام اینکه حداقل اروم باتون صحبت کردم در ضمن من تنها کسی نیستم که اینحوری تاپیک میزنه میتونید سرچ کنید ببینید چیز عجیبی نیست اما من گفتم ک اعتماد به نفسم پایین که متوجه بشید شاید با همون استیکر خودتون ناراحت نشید ولی ادم ها باهم متفاوت ممنون از درکتون انتظار داشتم حالا ک دوست ندارید کسی به عقایدتون دخالت کنه این رفتار متقابل باشه نه فقط در بحث عقاید در هر موضوعی