2777
2789

من دیشب با یکی از اقوام دوستم که معرفی کرده بود و چندروز تماس میگرفت و خیلی مشتاق و گرم و صمیمی برخورد کرد حدود هفت و نیم رفتیم بیرون. وضع مالیش عالیه. بعد من رو برد سمت ولنجک، یکی از رستوران ها نگه داشت و به زور جای پارک پیدا کرد. رفتیم جلو فهمید فقط استیک دارن. یهو برگشت گفت برگردیم بریم جای دیگه کافه بشینیم قهوه، چای بخوریم. من هم گفتم خواهش میکنم من اصلا ناهار دیرخوردم میل ندارم. اومدیم یک چند منطقه پایین نر یک کافه. من یک قهوه گرفتم. خودش هات چاکلت. حتی تعارف نکرد یک کیک بگیره. حس کردم پسته خیلی. فقط زر میزنه پشت تلفن برات فلان کار رو میکتم. حتی یک شاخه گل هم نخریده بود. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت فکر میکنی چرا رفتین رستوران و بعد از کلی گشتن دنبال جای پارک منصرف شد؟فقط به خاطر استیک؟

اره. چون ظاهرا خیلی مشتاقه. از دیشب که خداحافظی کردیم ده بار خبرم رو گرفته نظرت چیه. ولی اصلا خوشم نیومد از کارش

شاید اون لحظه شرایطش رو نداشته

اگه ادامه دار بود خسیسه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

شوهر من اصلا استیک دوست نداره..شاید اونم خوشش نمیومد از استیک

من کفشم ناجور بود، سختم بود باز بخوایم برگردیم. فکر نمیکردم اینجوری باشه. گفتم بهش حتما چیزهای دیگه جز استیک دارن🤭. گفت نه بریم کافه قهوه، چایی بخوریم