2777
2789
عنوان

کمکککک دارم دیوونه میشم

121 بازدید | 13 پست

من و دوست پسرم ۱سال و ۳ماهه باهمیم همه چیز خیلی عالی بود و اون صدشو برای من میزاشت ولی تازگی سرد شده و مثل گذشته نیست اینم مطمُنم که خیانت نمیکنه  همش درگیر اینه که پول در بیاره و به من توجه گذشته رو نمیکنه و همش میگه من دیگه باید تغییر کنم و اینم بگم ۳سال از من کوچکتر و ۱۸ سالشه 

و خیلی استرسی شدم و تو اینمدت من اصلا بهش محبت نمیکردم تا فکر نکنه منو بدست اورده الان ترسم گرفته نکنه چون من بهش محبت نمیکنم اینجوری شدا

خانما الان به دوستپسر محبت کنی بهتره یا بی محلی کنی؟

با پسر 18 ساله واقعا؟؟ اون خودش هنوز نمیدونه داره چیکار میکنه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوچیکه اسی. من از یکی خوشم میومد ۳ سال کوچکتر بود. از رفتارش مشخص بود ک کوچیکه. بنظرم شاید احسا ...

منم خیلی مقایسش میکردم یکدورانی همش تو سرش میزدم تو مرد نیستی  تو بچه ای اونم خیلی ناراحت میشد

حالا که شد دیگه چیکار کنم

مجبور نیستی بمونی توی اون رابطه 

نمیدونم 

به نظرم مردا تا 30 40 سالگی شوتَن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مجبور نیستی بمونی توی اون رابطه نمیدونم به نظرم مردا تا 30 40 سالگی شوتَن

بنظرت احتمالش هست دیگه دوسم نداشته باشه

چون تو این یکسال من مثل ملکه ها زندگی میکروم که هیچوقت اون حس قشنگ رو نداشتم ولی الان حس میکنن همه جی تموم شد

من فقط بفهمم هنوزم دوسم دازه کافیه

ببین من دوستم با یه پسری دوست شد دوسال ازش کوچیکتر بعده چندسال رابطه جدی کات کردن ....سعی کن مقایسش نکنی فقط یا نگی بچه ای.....پسره ب دوستم گفته بود انقدر اینجوری بهم گفتی منم حس کردم حرفای تو درسته ما به هم نمیخوریم

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
ببین من دوستم با یه پسری دوست شد دوسال ازش کوچیکتر بعده چندسال رابطه جدی کات کردن ....سعی کن مقایسش ...

من یکدورانی اونقدر تو سرش میکوبیدم

که الان میگه من میخوام مثل مردایه یزرگ شم منت تورو نکشم😭