2777
2789
عنوان

مهندسی معماری

72 بازدید | 11 پست

دختر من سال دیگه کنکور داره رشته اش ریاضی خودش میخواد بره معماری ولی بهش گفتن چون نمیتونی خوب طراحی کنی نمیتونی بری دوباره سردرگم شده ولی بازم نظرش اینه که بره معماری

به نظرتون چیکار کنم از این بلاتکلیفی بیاد بیرون؟مشاور بگیرم براش؟

‌                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرجاش زیاده

میتونین از پسش بر بیاین؟

بفرسش کلاس

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بفرستش كلاساي بيرون ببينه علاقه داره اصلافعلا ك بايد برا كنكور بخونه حالا هر رشته اي!

چون نمیدونه هدفش دقیقا چیه نمیتونه درست درس بخونه وگرنه حق با شماست مهم تر از هر چیزی الان اینه که برای کنکور بخونه

‌                                                                                         

خرجاش زیادهمیتونین از پسش بر بیاین؟بفرسش کلاس

نمیدونم دقیقا چقدر هزینه داره یکی از مشکلاتمون هم همینه

‌                                                                                         

چون نمیدونه هدفش دقیقا چیه نمیتونه درست درس بخونه وگرنه حق با شماست مهم تر از هر چیزی الان اینه که ب ...

بهش بگو

تو الان اومدي رياضي بايد كنكور رياضي بدي 

تمركز بذار روي كنكور وقتي تموم شد يكماه فرصت هست  چند تا كلاس ميري ببيني ب كدوم علاقه داري

ميريم با مشاغل محتلف اشنا ميشيم

و در نهايت ميري دانشگاه و اگه نخاستيش تغيير رشته ميدي ديگه اينم تهش

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نمیدونم دقیقا چقدر هزینه داره یکی از مشکلاتمون هم همینه

خرج خیلی داره بنظرم 

من تو هنرستان شنیدم این رشته پرخرجه دیگه دانشگاه باید بدتر باشه کلا رشته های هنری باید پشتوانه مالی باشه

مهندسی آی تی یا کامپیوتر دوس نداره؟

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

خیلی رشته قشنگیه، یکم ذوق هنری هم میخواد، تو دوران تحصیل خرجش ماژیک راندو و گواش و مقوا و مقوا ماکت و روان نویس این چیزاست، 

تو دانشگاه یه لب تاب خوب باید داشته باشه و چندتا نرم افزار سه بعدی سازی یاد بگیره تا بتونه وارد بازار کار بشه.

اگر بتونه بعد لیسانس مهرنظام مهندسی بگیره میتونه دفترمعماری بزنه یاحتی مهرشو اجاره بده به شرکتای دیگه و ماهیانه حقوق بگیره ازشون.

ولی خب اینم بگم رشته ایه که کارعملی زیاده داره شب بیداری برای تحویل پروژه داره، ریخت وپاش و کثیفی اتاق هم زیاد داره🤣

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.