2777
2789
عنوان

مدرسه ی شاهد

237 بازدید | 27 پست

خانوما دختر خاله ی من پایه ی دهمه تجربیه مدرسه ی شاهد خیلی بچه ی درس خونی بود اما وقتی اومد دبیرستان خیلی نمراتش افتضاح شد 

درسای عمومیش رو ۱۹ یا ۲۰ شده 

از تخصصی هاش شیمیش رو ۱۸ شده

ولی ریاضی ۱۲

زیست ۱۴

فیزیک ۱۴ 

این ۳ تا درسو خیلی خراب کرده 

میگن قانون مدرسه شاهد اینه که سامانه به صورت خودکار اونایی که نمرشون کمه رو حذف میکنه و بعدشم مدرسه پرونده میده 

الان نشسته ۲ ساعته داره گریه میکنه 

بنظرتون واقعا اخراج میکنن ؟ 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بکنه بچا کلاس مارو ریاضی بودیم 18 نفر بودیم سخت میگرفت ولی چون تعداد کم بود اخراج نکرد شاید تجر ...

ببخشید شما کدوم شهر هستین ؟

الان به دختر خالم بگم شاید اخراجت کنن پس میوفته بیچاره . 

پس ازش تعهد میگیرن که سال یازدهم خوب باشه اگه خوب نشد اخراج میکنن درسته ؟

با تعهد میتونه بمونه ؟

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

ببخشید شما کدوم شهر هستین ؟الان به دختر خالم بگم شاید اخراجت کنن پس میوفته بیچاره . پس ازش تعهد میگی ...

اصفهانم. ما از بچه های ضعیف اونایی ک حتی نیوفتاده بودنم امتحان گرفتن اگ نمرشون خوب میشد ثبت نام میکردن