2821
2789
عنوان

نمیدونم ناراحت باشم یا خوشحال

125 بازدید | 9 پست

امروز آخرین امتحانم بود و روز اخر 12 سال تحصیلیم 

هرچقدرم که فکر میکنم میبینم زیادم خوشحال نشدم آخه خیلی به مدرسه علاقه داشتم وقتی به این فکر میکنم که دیگه همکلاسیام که انقد باهم رفیق بودیم که همدیگه رو ابجی صدا میزدیم رو دیگه معلوم نیست ببینم یا نه گریه ام میگیره🥲💔

دیگه قرار نیست رو اون نیمکت های سفت چوبی بشینم به عنوان دانش آموز... 

دیگه خبری از شیطنت های دسته جمعی با رفیق هام نیست 

البته مدیرمون هم از دستمون راحت شد دیگه خیلی شیطنت داشتیم  اذیتش کردیم انشالله که ببخشمون 🙃🥹

هی😪 خلاصه که خدایا خودت میدونی چقد مدرسه رو دوست داشتم کاری به امتحان هاش و اینکه درسم خوب بود یا نه ندارم کلن فضای مدرسه رو دوست داشتم میشه یعنی خدایا دوباره برم مدرسه ولی اینبار با عنوان معلم..❤️

بماند به یادگار از امروز پنجشنبه 22خرداد1404 ساعت 12:۱۲ دقیقه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم بهترین دوران تحصیلم دبیرستان بود و الان بعد گذشت ۸سال باز یادش میفتمو خوابشو میبینمو دلم برا دوستام تنگ میشه ک‌البته بخاطر همسرش ازش دور شدم جوری ک حتی شمارمم‌ پاک کردم بخاطر حفظ زندگیش اینکارو کردم 

منم بهترین دوران تحصیلم دبیرستان بود و الان بعد گذشت ۸سال باز یادش میفتمو خوابشو میبینمو دلم برا دوس ...

اخیییی 🥹 انشالله دوستاتون رو ببینیدشون❤️

من دقیقا حال تورو دارم

خیلی دلم واسه روزایی که سر کلاس بودیم تنگ میشه ، دیوونه بازیامون ، حرص دادن مدیر و معلم و......😭😂 فیلمای یواشکی که سرکلاس ازهمدیگه می‌گرفتیم و.....

عاشق خوابم 🦥💜

من دقیقا حال تورو دارمخیلی دلم واسه روزایی که سر کلاس بودیم تنگ میشه ، دیوونه بازیامون ، حرص دادن مد ...

خیلی غمگینه فکر کن مثل یه خانواده بودیم دیگه هر روز همو می‌دیدیم 💔

توهم امسال فارق التحصیل شدی ؟