2777
2789

به نظر شما این درسته که خانم و آقایی قبل از اینکه از زندگی قبلیشون خارج بشن، در مورد زندگی آینده با کسی صحبت کنند، وارد رابطه عاطفی بشن، برنامه عقد و ازدواج بچینن، دوست پسر یا دوست دختر پیدا کنن و ...؟

اگر طرف مقابلتون هم این کار و بکنه درسته؟

حتی اگر طلاق عاطفی هم گرفته باشید درسته؟

تا چه حد باید پای آرمان ها ایستاد و به خاطرش سختی کشید؟ اصلا آرمانی دارید یا فکر می‌کنید دنیا برای خوش‌گذرانی و داشتن روابط نامحدود خلق شده؟

شمایی که بی احترامی می‌کنی، من جوابتو نمی‌دم تا به کار اشتباهت فکر کنی و خودتو اصلاح کنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خودتون چیه؟!

بنظرم تا دو طرف از رابطه قبلی خارج نشدن و یه فرصت برای استراحت ذهنی و حل مشکلات قبلی ندادن، وارد رابطه جدید شدن و تصمیم ب ازدواج اشتباهه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

حتی تو فیلم های ترکی هم دیدم که اشتباهه 

از نظر حقوقی مرد می‌تونه شکایت کنه 

ولی از نظر من خودم چون مرد می‌تونه بره دنبال عشق و حال و زن گرفتن زن هم می‌تونه فکر زندگیش باشه 

اما متاسفانه تو کشور ما حق طلاق با مرد هست

از نظر شرعی که حرامه نخوایم نگاه کنیم بازم اشتباست 

تحت تاثیر شرایطه تصمیمات اشتباه میگیره از نظر روحی و روانی ترمیم نشده به شدت اسیب پذیره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بیشتر حالت تلافی و دل سوزوندن داره

یعنی از تو جدا نشدم انقد هستن باهام باشن

اونی که وارد رابطه با یه آدمی میشه که هنوز جدا نشده خیلی احمقه و یه بازیچست

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

به نظرم وقتی داخل ی زندگی هستی هم مسؤلیت داری هم اگه قرار طلاق بگیری ذهنت درگیری داره و حداقل ی سال زمان نیاز داره تا بشه دوباره وارد ی رابطه شد اگه موقعی که ذهن اشفته باشه وارد رابطه بشه انتخاب درستی نداره

اگه بگیم هدف و ارمانی نداریم که با حیدان چه فرقی میکنیم اونم به دنیا میاد چند صباحی میچره میخوره و... بعد یا مینیره یا کشته میشه؟! 

نظر خودتون چیه؟!بنظرم تا دو طرف از رابطه قبلی خارج نشدن و یه فرصت برای استراحت ذهنی و حل مشکلات قبلی ...

من نظرم رو در قالب سوال عرض کردم. به نظرم تا زمانی که کسی به صورت شرعی از همسرش جدا نشده، نباید وارد رابطه حتی عاطفی با کس دیگه ای بشه و این خیانت محض