2777
2789

سلام

بچه ها 6 ساله تو این خانواده ام دیگه واقعا نمیدونم چه راهی رو باید برم هرچقدر هم توی اینترنت میزنم راهکارهاش به دردم نمیخوره

چیزی از این خانواده که اذیتم میکنه اینه مثلا من فردا برم خونه اشون توقع داره خودش میره سرکار میاد من خونه رو قشنگ مرتب کرده باشم م غذا هم درست کرده باشم اگه انجام ندم ناراحت میشه. و اینکه دوست دار زندگی من نیست خیلی اتفاقی صحبت هاشو با همسرم شنیدم یعنی همسرم تازه رسید خونه و مادرشون فک میکردن من نیستم از من بد میگه و شاید باور نکنین یکی از ناراحتی هاش این بود چرا زنت گفته آب بیار و تو براش آوردی. چرا دستمال کثیفش رو تو انداختی بیرون.. این در حالتی بود که من شب کار بودم و حتی از خستگی آب برای خودم بیارم 

به خانواده ام هم توهین کرد و گفت زنت اینقدر تنبل شده چرا بچه نمیاره میخوای ارث برسه به پدر زن و برادر زنت

بچه ها من هرکار بلد بودم برای این خانواده کردم از کمک مالی و جونی از مهمونی گرفتن از کمک توی کارای خونه از احترام واقعا دیگه خسته شدم 

نمیتونم قطع رابطه کنم چون همسرم تک فرزنده و پدرش فوت شده دلم میگیره بخوام همسرمو از تنها فرد خانواده اش که مادرش هست جدا کنم

بگید راه حل درست چیه

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقصر اول شوهرته دوم خودت

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

چرا اینقدر رو میده به مادرش که به زنش توهین کنه؟

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

نیاز نیست شوهرت قطع رابطه کنه فقط کافیه جلوش وایسته ازت دفاع کنه

اینکارو میکنه اما سالهاست این جنگ ادامه داره و تموم نمیشه و مادرشون همیشه ناراحته و حرفهاشو در هر صورت به همسرم میزنه

مشکل ما این هست که دل رحم هستیم و همش میگیم خدا خوشش نمیاد گناه دارن منم مادر شوهرم خیلی اذیتم میکنه ولی دلم نمیاد از شوهرم جداش بکنم هی میگم گناه داره فقط این یه پسرو داره مادره خدارو خوش نمیاد فاصله بندازم بینشون 

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

چرا اینقدر رو میده به مادرش که به زنش توهین کنه؟

میگه مادرم‌به جز من کسیو نداره که حرف بزنه و خودشو خالی کنه تو منو داری مادرتو داری اون کسی زو نداره

دلیل ؟

روی زیادی به این زن دادید 

شماها مسوول زندگی خودتون هستید 

به شماها ربطی نداره تنهاست و ... در حد سرزدن شوهرت بره هفته ای دوبار و بیاد خودتم اگه احترامت رو داشت ماهی یه بار برو 

بچه کلا نمیخواهید؟