2777
2789
عنوان

بچه ها دعا کنید شب بخوابه و صبح بیدار نشه😥

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 22 پست
چ دعای قشنگی کردی عزیزم خدا از زبون مهربون و دل پاکت بشنوه و کمکمون کنه

قربونت عزیزم 🌷

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسیم بریم جلو خون و خونریزی بشه عزیزم بی آبرو بشیموقتی عصبانیه جنون داره روانیآخه شکایت کنیم سوسا ...

وا خون چی مگع شهر هرته یعنی شما وایمیستید کتک زدن رو نگاه میکنید.عزیز دلم اون برای طلاقش روانی شده باید درمان بشه قرص مصرف کنه کاملا معلومه که اعشاب و روانش داغونه دیگه .باهاش صحبت کنید بگید کارت اشتباهه ببرین پیش یه روانپزشک...خب مادر شوهرت پس بخوره کتکش رو حرفی ام نزنه تا سابقه نشه..ماشالا کتک خورشم ملسه

میگه علت طلاق من شماها بودید ک خانواده بد برام انتخاب کردیداگ پدرش بره جلو اونو هم میزنهخیلی خیلی نا ...

میگفتی مگه ما باید انتخاب کنیم که تو کیو بگیری 

تو وظیفت یکیو انتخاب کنی ما هم بریم خواستگاری مثل همه ی مردای دیگه

وا خون چی مگع شهر هرته یعنی شما وایمیستید کتک زدن رو نگاه میکنید.عزیز دلم اون برای طلاقش روانی شده ب ...

عزیزم خیلی گفتیم ب دکتر و درمان نیاز داری میگه من هییییچ مشکلی ندارم

خانواده ای ک باهاشون افتادم آشغال بودن

دلم سوخت برا پدر و مادرش، با اینکه کتک می‌زنه مادره میگه نه زنگ نزنیم پلیس، خدا به دل مهربون مادره ن ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم

دعا کن براشون

ک دلم هر روز تکه تکه میشه