دخترم شیر روزش آهسته کم کردم و رسوندن به یکبار دوبار دکتر رفتم گفت یهو بگیر شیر دیگه .امشب شب اول بود دم صبح خیلی بی تابی کرد تا چند روز اینطوری؟تجربه شماچی میگه
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم میگن شب دوم یه بار توی خواب بهش شیر بدین برای آخرین بار . شیر حسرت بهش میگن . هم سینه سبک میشه و دیگه پر نمیشه هم بچه آروم میگیره دیگه . من برای بچه دومم این کارو کردم چون بی تابی می کرد واقعا اثر داشت هم درد خودم خوب شد هم بچم راحت خوابید و دیگه هم شیر نخواست
چند وقتش دوسال تمام؟ من خودم سینه به سینه گرفتم اصلا قصد از شیر گرفتن تواون روز رو نداشتم امتحانی چ ...
یکسال و یازده ماه خود منم دختر بزرگم همینطور به روش تدریجی خیلی راحت جدا کردم اما این دخترم بسیار وابسته بود تونستم کمش کنم رسوندن فقط برای خوابیدن ولی .خیلی فرق داشت دکتر گفت دیگه شیر براش خوب نیست یکدفعه بگیر دم صبح خیلی بی تابی کرد نشستم گریه میکنم
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
یکسال و یازده ماه خود منم دختر بزرگم همینطور به روش تدریجی خیلی راحت جدا کردم اما این دخترم بسیار وا ...
عزیزم چه مامان دل کوچولویی
بعد سه شب خوب میشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ان شاالله عزیزم . البته الان رفتم خوندم میگن شب سوم . اینم حدیثه از امام صادق . که میگه بچه آرزو میکنه خدایا مامانم یبار دیگه فقط یبار دیگه بهم شیر بده دیگه هیچی نمی خوام . اینه که میگن شیر بده که حسرتش به دل بچه نمونه . بنطر من که دلیل علمی هم داره . من واقعا اعتقاد نداشتم ولی وقتی دیدم بچم بعدش چقدر آروم شد و حتی بازم خواستم بدم دیگه نخوست . همون یکبار رو خواست و درد و سنگینی سینه ام چقدر خوب شد واقعا بهش اعتقاد پیدا کردم .
آره تجربه اول خیلی خوب بود دختر اولم بازیگوش بود با همه چی سر گرم می شد حواسشو میتونستی پرت کنی قصه میخوندم سرگرم میشد واسه خوابیدن اما این دخترم نه یه بطری نی دار گذاشتم بالا سرش با اون آب می دم بهش میترسم به شیشه عادت کنه بعد یه مرحله شیشه گرفتنم داشته باشم.
بابد خواب عمیق باشه درسته؟بعد از هردو سینه باید داد
دیگه در حدی که بیدار و هوشیار نباشه که باز بعدا بهونشو بگیره . من وقتی گریه کرد شیرش دادم . دیدم یه سینه سبک شد . جداش کردم گفتم از اون یکی بخوره ولی دیگه نخواست و با یه آرامشی خوابش برد .