من امشب خونه پدرشوهرم بودم همه مون دور هم جمع بودیم قهو مادرشوهرم و برادرشوهرم و جاریم باهم بحثشون شد من یه ادم استرسی هستم فردا هم وقت پریودمه ولی علائم پریود یا حتی دل درد هم نداشتم خلاصه تو اون بحثا من تپش قلب شدید گرفتم و بعد کمرم تیر کشید که خب خیلی بعد رفتم سرویس بهداشتی دیدم یه ترشح کشدار قهوه ای برام اومده و بعد دوباره رفتم چک کردم چیزی نیست و حتی قبلا یکم میومد بعدش زیرشکمم تیرمیکشید و پریود میشدم ولی الان نه حتی با اینکه این لکه اومده زیر شکمم درد نمیکنه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میتونی جواب ندی میتونی بگی شاید لکه لانه گزینی یا یکم اگه احساس داشته باشی بگی نگران نباش
😐
یه دور دیگه متنتو بخون
میبینی که هیچ سوالی توش نیست
ولی تیتر تاپیکت چیه؟ (لطفا جواب بدین)
باید یه سوالی باشه تا جوابی هم باشه
ایشالا پریود میشی خوب میشی😐
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
متنمون خوندم سوالم هم اینه که امکان داره بخاطره اون استرس باشه و اینکه چرا میگی پریود بشم من از خدام ...
الان سوالتو پرسیدی تو متن سوالی نبود
بعدم نگفتی که دوست داری باردار باشی