2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیگه به خودم امید ندارم.خانوادم ازم بریدن نمیدونم هیچی نمیدونم دیگه.تهشم

ببین تنها کسی که میتونه همه چیو عوض کنه تویی

من ۷ ماه قبل به ته رسیدم ولی باز برگشتم و الان بااینکه بازم چالش دارم اما از عقب گردی که کردم و پر قدرت باز جلو اومدم راضیم

و واقعا بی خیال همه

نه تشویقشون نه بی محلیشون روم درصدی اثر نداره 

توقع از دیگران=صفر

خداهم ولم کرده

نه این طور نیست

خدا هیچوقت مارو ول نمیکنه

فقط ما صبرمون اندازه خدا نیست 

چند بار برام عجیب معجزه کرده . آبرومو خرید زندگیمو نجات داد  و کار بدی که کردمو مثل پرده پوشوند

بهش امید داشته باش و در طول روز بازبان ساده خودت مثل یه دوست باهاش حرف بزن،اونقدر بگو اونقدر بگو براش تا خالی بشی خدا اینقد بی معرفت نیست که توهی صداش کنی باهاش حرف بزنی جوابتو نده

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
ببین تنها کسی که میتونه همه چیو عوض کنه توییمن ۷ ماه قبل به ته رسیدم ولی باز برگشتم و الان بااینکه ب ...

احساس میکنم بزرگ شدم...چند روزیه واقعا به این درک رسیدم که همه چیز دست خودمه و این ترسناکا.دیگه نمیتونم بهانه بیارم واسه کارام.

الانم برنامم همینه...توجهی به خانواده و فامیل نکنم و فقط تلاش کنم خودمو بهتر کنم...تهش هرچقدرم برام دل بسوزونن یا مسخرم کنن باز من تنهام و خودم باید از پس زندگیم بربیام.

نه این طور نیستخدا هیچوقت مارو ول نمیکنهفقط ما صبرمون اندازه خدا نیست چند بار برام عجیب معجزه کرده . ...

من گناه کردم خانوادمو رنجوندم و بهشون دروغ گفتم فکر نکنم بخاطر زجری که به مامانم دادم خدا منو ببخشه

خداهم ادمای ضعیفو دوست نداره باور کن...

من گناه کردم خانوادمو رنجوندم و بهشون دروغ گفتم فکر نکنم بخاطر زجری که به مامانم دادم خدا منو ببخشهخ ...

اگه خودت تغییر کنی و راه درست رو بری مادرت هم دلش صاف میشه و میبخشه

خدا هم ازت راضی میشه و به قدمهات برکت میده 

از خودت شروع کن به حاشیه ها توجه نکن مسیر مستقیمو در پیش بگیر بعد از یه مدت میبینی همه چیز سرجایی که باید باشه قرار گرفته

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اگه خودت تغییر کنی و راه درست رو بری مادرت هم دلش صاف میشه و میبخشهخدا هم ازت راضی میشه و به قدمهات ...

امروز اخرین امتحانمه و اخرین گندمه...به خودم قول دادم این اخرین باری باشه که اجازه میدم خودم و خانوادم همچین حالی داشته باشیم

بالاخره خدا به منم عقل داده قدرت تصمیم گیری و اراده داده...میخوام تغییر بدم زندگیمو اجی:)میخوام همین مامانم که امروز هرچی دلش خواست بهم گفت بهم افتخار کنه اصلا انگار تازه چشم باز شده که چیکار کردم با زندگیم...

امروز اخرین امتحانمه و اخرین گندمه...به خودم قول دادم این اخرین باری باشه که اجازه میدم خودم و خانوا ...

هیچوقت برای شروع  دیر نیست

باورت میشه من بعد از ۱۵ سال دوباره برگشتم سر درس از نو شروع کردم .الانم وسط امتحانام

معلومه سنت کمه این خیلی خوبه که اینقد زود به فکر افتادی

رو تصمیمت بمون وارادتو قوی کن که مثل من بعد از چندین سال پشیمون نشی

هیچوقت برای شروع دیر نیستباورت میشه من بعد از ۱۵ سال دوباره برگشتم سر درس از نو شروع کردم .الانم وس ...

دمت گرم بخدا تو خیلی قوی ای که تو خودت دیدی برگردی تو خودت دیدی مسیرتو عوض کنی من ۱۹ سالمه این دوسال واقعا راه اشتباه خیلی زیاد رفتم خیلی...خودم خودمو انداختم تو چاه اگه الان درستش نکنم هی بدتر میشه امسالم با جنگ و دعوا پشت کنکور میمونم هرچقدر که نیاز باشه سختی میکشم واسش...مامانم نخواد ببینتمم میرم تو انباری یا پارکینگ...

من فهمیدم این مسیرمه باید توش قدم بزارم و تهش به هدف برسم...

اگه الان کم بیارم میفرستنم پیام نور اونجوری هروز میمیرم...یک سال رو سیاهی و پشت کنکور موندن دوباره و تهش موفقیت خیلی بهتر از هروز مردنه بنظرم...

احساس میکنم بزرگ شدم...چند روزیه واقعا به این درک رسیدم که همه چیز دست خودمه و این ترسناکا.دیگه نمیت ...

دقیقا منم به همین نقطه رسیدم که همه چی عوض شد 

مطمئنم اینجایی که هستی نقطه عطف زندگیته

خیلیا جرات تغییرو ندارن

اما راه تو راه اون عده کمی هست که اومده این دنیا رو با خودش اشنا کنه 🫶🥲😉

اره شده از عمق سیاهی خودمو بغل کردم و به نور رسوندم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂