2777
2789

آخه چرااینقدر انرژی منفی داره باهاشون رفتو آمدت یه ذره زیادبشه حالت گرفته میشه،بعد یه مدت میبینیشون حالت گرفته میشه چرا آخه؟🥲خب حتما حکمتش اینه کلا رفت آمد نباشه دیگه از هم هم ناراحت نشن خواهرو برادر یا هرکدوم با خانوادشون بهم سربزنن

اب زیرکاهن نزدیکشون میشی دستشون رومیشه حالت گرفته میشه

خب چه حکمتیه واقعا؟دلت میسوزه پشیمون میشی اعصابت بهم میریزه خب یعنی چی واقعا؟اونا هم شاید آدمای بدی نباشن ولی تاثیر منفی رفتارشون عروس و اذیت میکنه واقعا چرا اینجوریه خب من که میگم ای کاش از اول با هم قاطی نشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره یعنی شماها خانواده شوهر نیستین خودتون برادر ندارین،مادرتون برادر نداره چطور برای خانواده شوهر خودتون مظلوم به حساب میاین اونا میشن آب زیر کاه ولی نوبت به برادرتون رسید زنش حتما میشه سلیطه نمیشه که به خودتون هم مظلوم بگین هم آب زیر کاه

چه ربطی داره یعنی شماها خانواده شوهر نیستین خودتون برادر ندارین،مادرتون برادر نداره چطور برای خانواد ...

من خودم برادرم هنوزازدواج نکرده ازدواج کنه تموم تلاشمومیکنم درست رفتارکنم 

ببین من برا خانواده همسرم صدموگزاشتم ۶تاخواهرن باورت نمیشه فقط دوتاازخواهرهاوماعروس هاتوگردگیری خونه ومناسبت هاومحرم که نذری دارن وکلی خونشون مراسمه کمک میکردیم اخرشم میگفتن ان شاالله برات جبران کنیم 

باردارشدم استراحت مطلق میومدن خونم یه لیوان جابه جانمیکردن منم شدم مثه خودشون 

الان  خونه مادرشون کم کمک کنی اخم میکنن حالا بماندازانتظارهای بیجای دیگه شون که مثلا برامراسم هاشون ماهدیه زیادببریم خودشون دوقرون

بچه اونادنیامیومد۱۰روزاول کادوشونومیبردیم بچه من ۱سالش بودکادوبراش اوردن  ببین من دیرشناختمشون دیگه ام مثه قبل دلم صاف نیست باهاشون

هنوزهیچ مردی پیدانشده که بخواهددرایران جای یک زن باشد🥀🖤

من خودم برادرم هنوزازدواج نکرده ازدواج کنه تموم تلاشمومیکنم درست رفتارکنم ببین من برا خانواده همسرم ...

پس نمیشه گفت چون خانواده شوهر هست بده ،دلیلش اینه که تو همه آدم ها بد خوب وجود داره همون اندازه که مرد بد هست زن بد هست همون اندازه که مادرشوهر دخالتگر و آب زیر کاه هست مادرزن دخالتگر واب زیر کاه هم پیدا میشه،بستکی به فرهنگ وادمش داره

پس نمیشه گفت چون خانواده شوهر هست بده ،دلیلش اینه که تو همه آدم ها بد خوب وجود داره همون اندازه که م ...

اسی سوالش درموردخانواده همسربود

منم باتوجه به شرایط خودم جوابشودادم

مسلماادم خوب هم هست همه بدنمیشن

هنوزهیچ مردی پیدانشده که بخواهددرایران جای یک زن باشد🥀🖤

خانواده شوهر من که آشغال ترین

مادر شوهرم نذاشت تو عقد شوهرم یکم طلا بخره  که الان سرمایه داشته باشیم

نزاشت یک شب پیش هم  بخابیم اما به دخترش میگفت سفت شوهرت بغل کن و بخواب 

الان که عروسی کردیم چون تو یه خونه ایم.خودش و دختراش تو همه چی دخالت می‌کنند 

حتی یه بار پریود شدم دخترش گیر داد که باید لباس زیر ببینم که راست میگی یانه 🤢🤮

اگه یک کیلو گوشت شوهرم بخره اخم و تخم می‌کنند چرا گوشت خریدی .در صورتی که شوهرم ماهانه 1 کیلو گوشت میخره و 1 مرغ.

یکی از فامیلامون  جرات ندارن پاشون تو این خونه بزارن همه را قطع رابطه کردند 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
چه ربطی داره یعنی شماها خانواده شوهر نیستین خودتون برادر ندارین،مادرتون برادر نداره چطور برای خانواد ...

نه عزیزم منظور منو متوجه نشدین ،من کلی گفتم ،اینجوری که حتی ما هم ممکنه ناخاسته عروس و ناراحت کنیم و انگار طبیعت زندگی اینجوریه ،یه دختر وقتی ازدواج میکنه مسلما از خانواده همسرش می رنجه نه اینکه اونا آدمای بدی باشن انگار طبیعته دنیاست،ون دلیل اینو متوجه نمیشم میگم چه حکمتیه آخه؟

خانواده شوهر من که آشغال ترینمادر شوهرم نذاشت تو عقد شوهرم یکم طلا بخره که الان سرمایه داشته باشیمن ...

ای کاش تحویلشون نگیری،زرنگ باش حالشونو بگیر و تا میتونی تلاش کن از پیششون بری😐کاری که من نمیتونم 😐