2777
2789
عنوان

تولیدی یبار مصرف

89 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها منو شوهرم خیلی وقته به فکر ی کاریم که خ‌ب باشه تحقیق کردیم دیدیم تولید لیوان یکبار مصرف پلاستیکی سود خوبی داره میتونیم توی خونه هم شده راه اندازی کنیم (مثلا) کل سرمایمون ۸۰۰ تومن هستش میخواستم ببینم کسی اطرافتون بوده این کار رو انجام داده باشه میشه بگید ممنونم

به جای اون، ماشینو بفروشین وانت بخرین، با اون پول هم لوازم یدکی بخره شوهرت بریزه پشت وانت، بره جلوی مغازه های لوازم یدکی، براشون عمده بفروشه، خودشم تحویل بده. شهرستان هم می‌تونه بره. سودش عالیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولیدی تو ایران ما مغز خر خوردنه من پارسال تفکرش بودم ازچند نفر پرسیدم دیدم نه نمیشه خودشون گفتن صرف نداره یه ماه کار کردم بردم یه مغازه ها بفروش دست زیاد بود  ولی شما انجام بده من حوصله نداشتم دیگه وگرنه ادامه میدادم

بچه ها چه کاری خیلی سود داره ما تازه ازدواج کردیم واقعا همه زندگیمونه

بلوک

نه تاریخ انقضا داره نخ خراب میشه نه لوازم زیادی میخاد یه فرغون یه همزن و یه دستگاه کوچیک قالب زنی و یه جایه نسبتا بزرگ  آسه خشک شدن بلوکه سود علیه من خودم به تنهایی میخام طلا بفروشم بزنم تو اینکار تو شهرستان چون تو روستاها خونه میسازن مصالح نیازه