2777
2789
عنوان

درد شدید پهلو چپ

62 بازدید | 10 پست

۷ روز پریودم عقب افتاده بود مطمعنم بودم باردار نیستم 

رفتم دکتر باز آزمایش خون نوشت که منفی شد 

دو تا پروژسترون زدم 

سوالم اینه کسی می‌دونه بعد آمپول چقدر طول می‌کشه پریود شم 

حالا از سر شب درد شدید کلیه چپ دارم با حالت تهوع اصلا پامو نمیتونم تا کنم از درد بزور میشینم 

به نظرتون از چیه چیکار کنم؟

سابقه ی سنگ کلیه نداری؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی هفته پیش تو ادرارم خون بود سونو نرفتم دکتر امروز گفت احتمالش خیلی زیاده از سنگ کلیه باشه

منم همین حدسو زدم چون علائم سنگ کلیه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘