2777
2789
عنوان

خیلی مظلومم چیکار کنم

133 بازدید | 18 پست

مثلا همسایمون هر روز میاد خونمون روزی ۴ بار میاد خب من یه موقع خستم حال ندارم بعد تازه بدشم میاد چرا سرحال نیستم جلوش ، چیکار کنم چه جوابی بهش بدم؟ 

(طرف فامیله نمیشه کاریش کنم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خبره روزی ۴ بار؟

خونه حریم شخصیه 

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚
تازه بهش بر میخوره چرا حال و حوصله ندارم //:

بنظرم بگو حال و حوصله خودمم ندارم چه برسه یکی دیگه

یا شما برین من حالم بهتر شد من میام خونتون

حتما ازین مدلاس که در خونش رو همه بستس

ولی در خونه همه هست

در کل چند بار باز نکنی .....دیگه نمیاد

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

در باز نکن بگو که حالم بد بوده من سر همین داستان با همسایمون دعوام شد مامان من مریضه بعد همش بچش رو میاره مامانم هم هیچی نمیگه احترام میزاره 

چند وقت پیش بچش رو آورده بوده خونمون من نبودم بعد رفته بوده تو اتاقم تموم لوازم آرایشی هامو خراب کرده بود همش ریخته بود رو قالیچه منم دیگه نزاشتم بیاد 

گفت برای چی در باز نمیکنی چطور برا دختر دایی هات باز میکنی برا ما باز نمیکنی

پس مامانت هم الکی میگه مریضه

منم نه گذاشتم نه برداشتم هر چیزی از دهنم در اومد گفتم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بنظرم بگو حال و حوصله خودمم ندارم چه برسه یکی دیگهیا شما برین من حالم بهتر شد من میام خونتونحتما ازی ...

افرین دقیقاااا در خونش رو همه بستس میری خونش همش بی احترامی میکنه ولی همش خونه ماس🤦🏻‍♀️

در باز نکن بگو که حالم بد بوده من سر همین داستان با همسایمون دعوام شد مامان من مریضه بعد همش بچش رو ...

بخدا بهترین کارو کردی 

من چند ساله احترام نگه داشتم که خودم دیگه روح و روانم مریضه و خسته شده از دستش 

بخدا بهترین کارو کردی من چند ساله احترام نگه داشتم که خودم دیگه روح و روانم مریضه و خسته شده از دستش

منم خیلی احترام میزاشتم ولی بهم ضرر زد اونم 8 میلیون وقتی گفت که مادرت مریض نیست میخواستم برفتم بزنمش ولی به احترام اینکه مادرم اونجا بود و مریض بود نزدمش

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....