2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

1973 بازدید | 25 پست

سلام خانما من نوزادم 43 روزشه الان 5 شبه از ساعت 10 شب تا 4 صبح یه بند فقط گریه میکنه و آروم نمیگیره چیکار کنم آرومش کنم. اینجا هم دست تنهام و کسی رو ندارم کمک حالم باشه

عزیزم قطره کولیکز بگیر براش. یا پدی لاکت

پسر منم شبا خیلی گریه میکرد ب خاطر نفخ و دلدرش. 

خودت ک شیر نمیخوری؟؟ شیر بخوری بچه نفخ میکنه اذیت میشه تا سه ماه نخور

ما هل رو هم با آب جوش خیس میکردیم با انگشت میزدیم دهنش نترس ضرری نداره

رو شکم بزارش

یا با ماشین بگردونیش آروم میشه

میگن پستونک هم واس کولیک خوبه

یا رب! مباد آنکه گدا معتبر شود

عرف نعنا امتخان نكردي؟ترنجبين و بارهنگ اينا برا دل و روده و ارامش و اختلال شكمه دكتر ميگفت داروها رو از همينا ميسازن الكي نگيريد تو داروها م كوليكز خوبه همونم رو پسر من اثر نداشت فقط عرق نعنا اينا با نبات و اب جوشيزه سرد شده ميدادم يه پنج دقيقه رو شكم ميخوابوندم اروم ميشد ولي زود برگردون من از يك هفتگي با اجازه دكتر تركمن تنها فوق تخصص كودك تو تهران ميدادم

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قطره کولیکز بگیر براش. یا پدی لاکت پسر منم شبا خیلی گریه میکرد ب خاطر نفخ و دلدرش.  خود ...

قطره رو بهش میدم و دیروز دکتر بردمش بهش پدی لاکت داد دیشب بهش دادم ولی بازم گریه میکنه. چرا شیر میخورم ولی در طول روز فقط 5 وعده شیر منو میخوره بقیه رو شیرخشک میخوره

عرف نعنا امتخان نكردي؟ترنجبين و بارهنگ اينا برا دل و روده و ارامش و اختلال شكمه دكتر ميگفت داروها رو ...

نه ندادم خودم دوست دارم بدم ولی شوهرم میگه به بچه نده بخوره

اگه خيلي اذيت شير خشك مخصوص يه وعده شب برا دل درد بده ولي داروخونه هام خوب راهنمايي ت ميكنن بعضي هاشون يه كم ماساژ بده شكم و دور نافش و روزي پنج دقيقه برعكس بخوابون يه روز در ميون حمام ببر ارامشش بيشتر شه خوب ميشع راحت

بابا دكتر ميگه بده همه چي و به اين مردا نگو شوهر منم پدرم و در مياورد محل نزار من مامانم ميداد اروم ميشد درست كن نبات داغ بزار يخچال يه بار عرق نعنا يه بار ترنجبين هم جون ميگيره هم اروم ميشه هم خون سازه گناه داره طفلي 

قطره رو بهش میدم و دیروز دکتر بردمش بهش پدی لاکت داد دیشب بهش دادم ولی بازم گریه میکنه. چرا شیر میخو ...

بیشتر بخاطر شیر خشکه. از, شیشه شیرش هوا میخوره. شیشه شیر استاندارد بگیرمثل چیکر یا اونت

چه شیرخشکی میدی؟ 

یا رب! مباد آنکه گدا معتبر شود

پسر من انقدر بد بود كوليكز و همه اينا اثر نكرد فقط ترنجبين عرق نعنا الان كه چهار سالشه حالش بزه دل درد داره سريع خودش اب قند عرق نعنا ميخوره خوب ميشه اب رو اتيشه

بیشتر بخاطر شیر خشکه. از, شیشه شیرش هوا میخوره. شیشه شیر استاندارد بگیرمثل چیکر یا اونت چه شیرخشکی ...

قبلا بیومیل میدادم ولی دیروز بردمش دکتر شیرخشکشو عوض کرد ببلاک بهش داد. از لحظه تولد داره شیرخشک میخوره تا حالا اذیتش نمیکرد نمیدونم 5 شبه بچه چشه

بچه ها قديم كوليكز ميخوردن؟انقدر راحت ميخوابيدن؟عرق نعنا بده ماساژ يه كم دست و پاش و شبا ببند بخوابه نميپره عضلاتش اينا وو تو پسرم كه تا شش ماه گريه ميكرد تجربه كردم با پتو ميپيجيدم به پهلو