2777
2789

زنی که شوهرش بهش خیانت کرده زن صیغه ایی گرفته،مهریه اشو گرفت و ازش طلاق گرفت 

رفته با دوستِ شوهرش که متأهل هس ازدواج کرده،شده هوو 

خب تو که میخواستی هوو داشته باشی همون با شوهرت ادامه میدادی چرا زندگی یه زن دیگه رو خراب کردی؟؟ 

چرا از جایی که ضربه خوردی به هم جنست ضربه زدی؟؟؟؟؟؟

نمیتونم از فکر زن اولی شوهره فعلیش در بیام😞 

میگن خانمه اصلا دیوونه شده 

این ظلم نیس؟

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

ان شاءالله خیر باشه برات عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا قیمه ها رو ریخته تو ماستا

با این آقا رفت و آمد خانوادگی داشتن 

از شوهرش طلاق گرفت رفت با شوهر دوستش ازدواج کرد 

عزیزم این هرزگی هست اسم دیگه ای نداره متاسفانه وجدان ندارن بعضیا

بله 

نمیتونم بپذیرم این ادم سالمه از نظر اخلاقی 

از فکر اون خانم بیرون نمیام 

بابت دل شکسته اس💔

بله نمیتونم بپذیرم این ادم سالمه از نظر اخلاقی از فکر اون خانم بیرون نمیام بابت دل شکسته اس💔

خدا بی جواب نمیزاره الهی کسایی که زندگی دیگران رو خراب میکنن روز خوش نبینن اون مرد ببین چه آشغالی بوده 

اون مرد چرا زن دوم گرفت وقتی خودش زن بچه داشت؟کاه از خودش نیسکاهدون که از خودش بود

اونکه معلومه کثیفه 

ولی این چرا از همون جا که بابتش طلاق گرفت یکی دیگه رو(دوستشو) زجر داد؟!

خاک بر سرش،... والا خیر نمیبینه از اون زندگی ... من یه تایپیک خطاب به زنایی که طلاق میگیرن واسه خیانت شوهراشون زدم  که اگر طلاق گرفتید باز خراب نشید رو زندگی یکی دیگه آدم باشید مثل آدم زندگی کنید ... این چرخه معیوب رو از کار بندازید

اون مرد چرا زن دوم گرفت وقتی خودش زن بچه داشت؟کاه از خودش نیسکاهدون که از خودش بود

ضرب المثلت بی ربط بود اون آقا خیلی کثیف و حرومه اون زن که خودش این درد کشیده بود چرا این کارو کرد هیچ دلیلی نداره جزایکه بی شرف و هرزه اس

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
اونکه معلومه کثیفه ولی این چرا از همون جا که بابتش طلاق گرفت یکی دیگه رو(دوستشو) زجر داد؟!

ببین عزیزم اینجا تو نی نی سایت پررر از همون زناست.. تا تایپیک میزنی که چرا میرید تو زندگی مرد زن دار همونا میپرن بهت که چرا جلو مرداتونو  نمیگیرید... ولشون کن

ببین عزیزم اینجا تو نی نی سایت پررر از همون زناست.. تا تایپیک میزنی که چرا میرید تو زندگی مرد زن دار ...

خدا رحم کنه از دست هر چی پاچه پاره اس 

والا من خودم تو عقد طلاق گرفتم ولی مثل دختر خونه ، خانومانه ازدواج مجدد کردم هوار نشدم سر زندگی کسی 

آدم باید خیلی بی شرف باشه که بره هوو بشه 

تهش اینه یا با یه مجرد ازدواج کنن یا مرد مطلقه یا زن مرده ، خلاص