2777
2789
عنوان

بچه ها من زیباییمو از دست دادم

436 بازدید | 53 پست

من زیباییمو بخاطر درس خوندن از دست دادم و نمیدونستم که قراره چقدر پشیمونی برام بیاره صورتم شد پر جوش کلی فرو رفتگی و جای جوش دارم الان با کلی لکه موهام ریخت لاغر لاغر شدم همه ویتامینای بدنم از بین رفت نابود شدم 

و امان از دست خانوادم که حاضر بودن یه میلیارد هم برای درسم هزینه کنن تا یه رشته خوب قبول شم به خیال خودشون دکتر شم ولی هیچوقت ندیدن چه بلایی سر ظاهرم اومده همیشه نصیحت های الکی و بیخود که ظاهر مهم نیست ولی تازه متوجه شدم ظاهر و زیبایی چه سرمایه ای برای دختر هست و چه اعتماد به نفسی میتونه بهش بده نکنید اینکارو با خودتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا به خاطر سن بلوغه نه درسوگرنه مام داریم درس میخونیم چرا این وضعو نداریم؟

نیست آزمایش دادم همه چی تو بدنم کمه بعدم من خیلی ساله از بلوغم گذشته ده ساله مگه میشه

نیست آزمایش دادم همه چی تو بدنم کمه بعدم من خیلی ساله از بلوغم گذشته ده ساله مگه میشه

چجوری ده ساله از بلوغت گذشته هنوز بچه محصلی؟

بعدشم خب اون کمبودا شاید بخاطر تغذیه ناسالمه

درس خوندن که ویتامین نمیگیره از بدنت!

چند سالته مشکل دقیق صورتتو بگو با توجه به بودجه ات برات بگم چیا میتونه درمانت کنه

شروع کردم راکوتان خوردن ۴ ماهه ولی بازم جوش میزنم نمیدونم چرا دیگه قوی ترین قرصی که میتونستم بخورم همین بودهه 

۱۹‌

خواهر من بعد ۴ سال دانشگاه و  ۳ سال  آزمون استخدامی ۴۶ کیلو شده بود کل فک و فامیل میگفتن دختر فلانی (خواهرم)مریض شده که انقد وزن کم کرده

فقط هم بخاطر درس لود که زیباییش رو از دست داده بود 

بعد اینکه قبول شد و وکیله

از همه موفق تره و  خوشگل ترم شده 

تو برای اهدافت تلاش کن 

زیبایی با پول حل میشه نگران نباش 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

چجوری ده ساله از بلوغت گذشته هنوز بچه محصلی؟بعدشم خب اون کمبودا شاید بخاطر تغذیه ناسالمهدرس خوندن که ...

یعنی آدم دانشگاه نمی‌خواد بره باید ترک تحصیل کنه؟؟ اینا چه حرفاییه

ولی منم هر موقع امتحان دارم صورتم پر از جوش میشه از استرسموهام می‌ریزه و چون فعالیتم کمه و استرس دار ...

خب از استرس ممکنه این اتفاق بیوفته

ولی توی هر برهه زمانی ای از زندگی ادم ممکنه داشته باشتش

نه صرفا به خاطر درس

باید یکم روی آرامشتون کار کنی و بیشتر درس بخونی تا اعتماد به نفست بالاتر بره

بالارفتن اعتماد به نفس استرستو خیلی کمتر میکنه 

و دیگم این اتفاقا نمیوفته

شروع کردم راکوتان خوردن ۴ ماهه ولی بازم جوش میزنم نمیدونم چرا دیگه قوی ترین قرصی که میتونستم بخورم ه ...

استرس خیلی دخیله تو مشکلات پوستی 

راکوتان خیلی پوستو خشک میکنه ،الان پوستت خشک نیس؟

یعنی آدم دانشگاه نمی‌خواد بره باید ترک تحصیل کنه؟؟ اینا چه حرفاییه

عزیزم جمله اولتو متوجه نشدم

چون من سوال پرسیدم گفتم چجوری بچه محصلی و ده ساله از بلوغت گذشته؟

چون فکر کردم دبیرستانی هستی

معمولا کسی توی دانشگاه اونقدری درس نمیخونه و استرس نداره که بخواد این اتفاقا بیوفته 

من حتی دانشجو دکتری ام دیدم اونقدری درگیر درساش نیست..

نمیدونم حالا شما چرا انقدر استرست بالاست

استرس خیلی دخیله تو مشکلات پوستی راکوتان خیلی پوستو خشک میکنه ،الان پوستت خشک نیس؟

چرا وحشتناک خشکه ولی جوش میزنم باز اصلا داغون شدم کبدمم مشکل دار شد این وسط