2777
2789

نقاشم فقط میتونم یچیزیو بگم که اگر حوصله و صبر نداشته باشی تو هرکاری هیچ فرقی نداره ،موفق نمیشی

صبر و حوصله ابزار اصلیه کار هی

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

به هیچکس اعتماد نکن اکثر مشکلات و درگیری ها بین کسایی که زمانی بهم اعتماد داشتن 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کم حوصله و بی پشتکارم🥲

سعی کن درستش کنی 

چون واقعا اذیت میشی.

خودمم همینجوری هستم خیلی بهتر شده ها ولی هنوز هست یکم

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

سعی کن درستش کنی چون واقعا اذیت میشی.خودمم همینجوری هستم خیلی بهتر شده ها ولی هنوز هست یکم

من میدونم فلان و عیب و دارم همه ام میگن درستش کن اینجور نباشی مسئله اینجاست نمیدونم باید واسش چکار کنم

دنیا زود گذرهبخورو بگرد خوش باشهیچ ادمی از فرداش خبر ندارهمغرور نباشکینه ای نباشبخشنده باش

من خیلی کینه ای ام یعنی با یکی مشکل داشته باشم کف کفش ۳،۴ ماه قهرم،بعد آشتی ام دیگه اون آدم قبل نمیشم

من میدونم فلان و عیب و دارم همه ام میگن درستش کن اینجور نباشی مسئله اینجاست نمیدونم باید واسش چکار ک ...

چالش ۷۵ روز سخت

تو این روزا ی کاریو مشخص کن مثلا رژیم یا ورزش یا هرکاری ک میخای شروع کنی

تو این ۷۵ روز حق نداری سرپیچی کنی یا کم حوصلگی تو بدترین شرایط هم باید انجام بدی برا تقویت پشتکار خیلی خوبه

از گوگل کمک بگیر 

چالش ۷۵ روز سختتو این روزا ی کاریو مشخص کن مثلا رژیم یا ورزش یا هرکاری ک میخای شروع کنیتو این ۷۵ روز ...

خب خیلی راحت میتونم انجام ندم

میدونی؟چیزی اذیتم کنه ولش میکنم

ادامه بدم مضطرب میشم،بعدش دپرس میشم