نقاشم فقط میتونم یچیزیو بگم که اگر حوصله و صبر نداشته باشی تو هرکاری هیچ فرقی نداره ،موفق نمیشی
صبر و حوصله ابزار اصلیه کار هی
ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟ شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂. با افتخار استقلالیم💙 برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿
به هیچکس اعتماد نکن اکثر مشکلات و درگیری ها بین کسایی که زمانی بهم اعتماد داشتن
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودمم همینجوری هستم خیلی بهتر شده ها ولی هنوز هست یکم
ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟ شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂. با افتخار استقلالیم💙 برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿
من میدونم فلان و عیب و دارم همه ام میگن درستش کن اینجور نباشی مسئله اینجاست نمیدونم باید واسش چکار ک ...
چالش ۷۵ روز سخت
تو این روزا ی کاریو مشخص کن مثلا رژیم یا ورزش یا هرکاری ک میخای شروع کنی
تو این ۷۵ روز حق نداری سرپیچی کنی یا کم حوصلگی تو بدترین شرایط هم باید انجام بدی برا تقویت پشتکار خیلی خوبه
از گوگل کمک بگیر