نقاشم فقط میتونم یچیزیو بگم که اگر حوصله و صبر نداشته باشی تو هرکاری هیچ فرقی نداره ،موفق نمیشی
صبر و حوصله ابزار اصلیه کار هی
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودمم همینجوری هستم خیلی بهتر شده ها ولی هنوز هست یکم
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
من میدونم فلان و عیب و دارم همه ام میگن درستش کن اینجور نباشی مسئله اینجاست نمیدونم باید واسش چکار ک ...
چالش ۷۵ روز سخت
تو این روزا ی کاریو مشخص کن مثلا رژیم یا ورزش یا هرکاری ک میخای شروع کنی
تو این ۷۵ روز حق نداری سرپیچی کنی یا کم حوصلگی تو بدترین شرایط هم باید انجام بدی برا تقویت پشتکار خیلی خوبه
از گوگل کمک بگیر