2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدومو نداره؟اگه داشت جدا میشدی ؟حتی یکیشو؟

وقتی میگه عاشقمه پس حق نداره هیچکدوم داشته باشه

اگ خدایی نکرده یکیشونم داشته باشه خودش میدونه تنهاش میذارم

چون همشون شخصو ب سمت خیانت میبره

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

آدم فکر میکنه فلان چیز خط قرمزمه اگه پیش بیاد همه چی تمومه و اله و بله و...ولی ممکنه تو اون شرایطم قرار بگیره آدم یه تصمیم دیگه ای بگیره یه مصلحت اندیشی کنه و....بترسه و...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
اخه میگم دروغش چه اندازه بود که یه زندگی رو به هم بزنیوگرنه همه ادما دروغ میکن نفر بعدی دروغ نمیگه ش ...

دروغ دروغه چندین بار بخشیدم و تکرار شد مرتب

نه من تو رابطه دروغ نگفتم 

و الان بشدت ناراحتم ک چرا همون اول بهم نزدم

اخه میگم دروغش چه اندازه بود که یه زندگی رو به هم بزنیوگرنه همه ادما دروغ میکن نفر بعدی دروغ نمیگه ش ...

ب نفر بعدی فکر نمیکنم بنظرم مردای الان قابل اعتماد نیستن

دروغ عواقب بعدیشم هست مثل اعتماد 

بنظر شما اعتماد از بین بره میشه ادامه داد ب زندگی؟

ب نفر بعدی فکر نمیکنم بنظرم مردای الان قابل اعتماد نیستندروغ عواقب بعدیشم هست مثل اعتماد بنظر شما اع ...

از یه جهتم راست میگی خب دروغ ریز میگه ادم بی اعتماد میشه حرف راستشم ادم باور نمیکنه  بعد میرسه به دروغ های بزرگ که ادم نمیتونه تحمل کنه