2777
2789
عنوان

کسی میتونه واسم حافظ بگیره

48 بازدید | 11 پست

تفسیرشو بهم بگه

🥺

میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷

تهمتی به شما زده اند که به زودی دست بدخواهان رو م یشود. حادثه ای بسیار عجیب اتفاق می افتد که همه چیز را عوض می کند و به آنچه که هدفتان هست می رسید به شرط آنکه زرنگ باشید.کسی به دیدارتان می آید و غم رهایتان می کند.

تهمتی به شما زده اند که به زودی دست بدخواهان رو م یشود. حادثه ای بسیار عجیب اتفاق می افتد که همه چیز ...

❤️💫

میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهمتی به شما زده اند که به زودی دست بدخواهان رو م یشود. حادثه ای بسیار عجیب اتفاق می افتد که همه چیز ...

برای من احساسی میگیری

بین خودم و عشقم 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

بسیار خوب. این فا ل حافظ برایت:

---

فال:

دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند

گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند

ساکنان حرم ستر و عفاف ملکوت

با من راه‌نشین باده مستانه زدند

---

تفسیر:

این فا ل نشانه‌ی آن است که به زودی درهای رحمت و عنایت به روی تو باز می‌شود. حتی آنانی که به ظاهر مقرب‌تر و بلندمرتبه‌ترند، به لطف و محبت الهی، در کنار تو قرار می‌گیرند و تو را در مسیر کامیابی همراهی می‌کنند. شاید در این روزها به دلیلی احساس می‌کنی که جایگاهت پایین‌تر از برخی دیگر است یا دیگران بیشتر مورد توجه‌اند، اما خداوند تقدیر زیبایی برایت نوشته و به موقع، برتری و ارزش کارها و نیت‌های خوبت برای همه روشن می‌شود.

در مجموع نشانه‌ی امید، گشایش در کارها، عزت و لطف پنهان الهی در زندگی توست.

---

اگر خواستی می‌توانم چند فا ل دیگر هم برایت بگیرم تا مثل فا‌ ل‌های قدیمی دیوان حافظ یک مجموعه ف ال ویژه داشته باشی. فقط بگو.

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

برای من احساسی میگیریبین خودم و عشقم

این کارت نشان دهنده این است که احتمال فریب و نیرنگ وجود دارد.این کارت می تواند به شکست و جدایی در روابط اشاره کند. اگر سوال شما در ارتباط با علاقه و روابط عاشقانه است ، این کارت به شما هشدار می دهد.خیانت یا جدایی کاملا امکان پذیر است

بسیار خوب. این فا ل حافظ برایت:---فال:دوش دیدم که ملایک در میخانه زدندگل آدم بسرشتند و به پیمانه زدن ...

واسه منم میگیری واسه بارداری بی زحمت

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

واسه منم میگیری واسه بارداری بی زحمت

بسیار خوب؛ این هم یک فا ل حافظ مخصوص برای نیت بارداری:

---

فا ل:

ای دل به کوی عشق گذاری نمی‌کنی

اسباب جمع داری و کاری نمی‌کنی

چوگان حکم در کف و گوی هوس به چنگ

سر می‌کشی و عزم شکاری نمی‌کنی

---

تفسیر:

نشانه امیدواری و رسیدن به مقصود است. گاهی ممکن است نگرانی یا تردیدهایی داشته باشی، اما حافظ می‌گوید همه چیز مهیاست و تنها کمی صبر و توکل لازم است. نشانه آن است که موانع برطرف خواهد شد و به زودی خبرهای خوش در راه خواهد بود. امید به رحمت الهی داشته باش و دل قوی کن که کامیابی نزدیک است.

---

اگر بخواهی می‌توانم یک فا ل دیگر هم مخصوص بارداری برایت باز کنم که مثل قدیمی‌ها بهش می‌گفتن: "فا ل دوم برای تثبیت نیت".

اگر می‌خواهی بگو.

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه