2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده عزیزم

کسی که دوسش دارم بهم بی محلی میکنه یه روز خوبه یه روز بد دیگه نفسم بالا نمیاد از زور گریه

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

کسی که دوسش دارم بهم بی محلی میکنه یه روز خوبه یه روز بد دیگه نفسم بالا نمیاد از زور گریه

یعنی انقدر درکت می کنم که خدا می دونه 

یه روز بده یه خوبه داغونت می کنه نمی دونی الان تکلیفت چیه 

طرف دختر یا پسر؟

یعنی انقدر درکت می کنم که خدا می دونه یه روز بده یه خوبه داغونت می کنه نمی دونی الان تکلیفت چیه طرف ...

پسره 

ازش حالم بهم میخوره که اینجوری باهام رفتار میکنه روزی هزاربار غلط میکنم باهاش آشنا شدم یه جوری رفتار میکنه بعضی وقتا انگار مهمم بعدش یه جوری رفتار میکنه انگار خیلی بی ارزشم حالم دیگه از خودم از همچی بهم میخوره 

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

منم حالم بدهچرا ناراحتی

کسی که دوسش دارم باهام بد رفتاری میکنه 

بهش محبت کردم رومو سیاه کرد باهاش سرد رفتار کردم رومو سیاه کرد دیگه نمیدونم چیکار کنم 

کسی که دوسش دارم باهام بد رفتاری میکنه بهش محبت کردم رومو سیاه کرد باهاش سرد رفتار کردم رومو سیاه کر ...

عزیزم منم دقیق مشکل تورو دارم تا الان گریه کردم اول بیرون رفتن و قطع کرد الان پیامشو کم کرده وحشت کردم نکنه بره میترسم😔😔واقعا خودمم همین مشکل و دارم نمی‌دونم چه راه حلی بهت بدم

عزیزم منم دقیق مشکل تورو دارم تا الان گریه کردم اول بیرون رفتن و قطع کرد الان پیامشو کم کرده وحشت کر ...

منم همش میترسم دیگه پیام نده ارتباطمون قطع شه ولی فعلا یه چند روز اپلیکیشنای مجازیم پاک میکنم ارتباطی نداشته باشیم اگه خبر گرفت که اوکیه اگه دیدم هیچ پیامی نبود قیدشو میزنم چون دیگه بهم ثابت شد حسی بهم نداره 

شماهم همینکارو کن ببین پیگیر میشه یا نه باید یه مدت نباشی