2777
2789
عنوان

بعضی کاربرای عقده ای

515 بازدید | 52 پست

تاپیک قبلیم گفتم کلا تو کارتمون ۲ تومنه بود شوهرم رفته ۷۰۰ هزار داده ۳ کیلو سیب سبز خریده واسه مادرش ، من فردا مهمون دارم  خرید داشتم که گفت نتونستم بخرم 

بعد یه سری اومدن هی میگن گشنه ای  به مادر شوهرت حسودیت میشه 

واقعا فکر میکنید چون اینجا مجازیه هر چی بگید کارما نداره؟ 

مخصوصا یکیشون حامله هم بود خیلی بد گفت بهم  فقط اینو بدونه روزی که اومد تاپیک زد بچم سقط شده از نفرین کنه امشب خیلی دلم رو شکست

آدم عوضی اینجا زیاده بعضیا به جای حرف مفت زدن گوه مفت میخورن دیگه به دل نگیر

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

موافقم باهات

ولی بخاطر حرف اون خانم و نفرین جنابعالی اصلا خوب نیست آرزوی مرگ برای جنین بی گناه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه حرفت درسته جز آخرش 

نفرین چه حق چه ناحق برمیگرده به صاحبش هرگز نفرین نکن 

به خودت ضربه میزنی تهش دلت شکست بسپار به خدا چون جز اون نمیدونه حق با کیه 

و اینکه بد کسیو نخواه اونم یه بچه گناهش بزرگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

بیخیال تو رو قران😐😐 بخاطر چارتا تاپیک و پیام همدیگه رو نفرین میکنید؟

من روزی ده بار اینجا دعوام میشه ۲ ثانیه بعدش یادم نیست کاربری طرف کدومه اصلا

چرا انقدر کینه ای هستید؟!

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بیخیال تو رو قران😐😐 بخاطر چارتا تاپیک و پیام همدیگه رو نفرین میکنید؟من روزی ده بار اینجا دعوام میش ...

امشب یکی با من همین کارو کرد تاپیک زدم اومد نوشت متوهمی داستان از خودته 

منم گفتم پس تو فلانی اگه تهمت میزنی منم میزنم شروع کرد ناله نفرین که تاصبح نمونی😂آخه اسکل اول تو تهمت زدی تث داری خودتو نفرین میکنی😂😂😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

موافقم باهاتولی بخاطر حرف اون خانم و نفرین جنابعالی اصلا خوب نیست آرزوی مرگ برای جنین بی گناه

چرا اون برگشت بهم گفت خیلی بدبختی که شوهرت دوست نداره؟ دل شکستن گناه نداره؟

هرکه اینجا حرف مفت زده جوابش بده دهنشوببن همینجا

منکه اخلاقم اینه هرکی بهم تیکه بندازه یا توهین کنه جوابشو میدم دوتا هم بیشتر روش میذارم با هرکی مثل خودش

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

چرا اون برگشت بهم گفت خیلی بدبختی که شوهرت دوست نداره؟ دل شکستن گناه نداره؟

چرا باید به حرف اون گوش بدی اصلا؟

چه تاثیری داره حرف یه کسی که میخواد عقده هاشو فقط خالی کنه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻