2777
2789

سگ وحشی بود میفتاد دنبال بقیه منم زنگ زدم اومدن بردنشون بعد همسایه گفت گناه داشت میکشنشون 

الان عذاب وجدان دارم 

من خودم فکر میکنم میبرن نگه میدارن چون شهرمون یه جا مخصوص داره خودم دیدم مردم هم براشون غذا میبرن

یعنی همسایه راس میگه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

بعید نیس ازینا 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا نمیکشن میبرن واکسن و اینا میزنن عقیم میکنن اگر نگاه کنی کنار گوششون یه چیزی مثل گوشوارس اونو شهرداری میزنه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

چه خوش خیال مگه اروپا زندگی می‌کنی بیان ببرن جای مخصوص نگه داری کنن؟

عزیز خودم دیدم

مگه چیکار میکنن یه حالت زمین خالیه دور تا دورس توری کشیدن 

نه خوب کاری کردی عزیزم ،فکر کن به یک بچه کوچیک حمله کنه !

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
عزیز خودم دیدممگه چیکار میکنن یه حالت زمین خالیه دور تا دورس توری کشیدن

اون پناهگاه رو حامی حیوانات با خرج خودشون اداره میکنن ربطی به شهرداری نداره شهرداری گزارش بهش بدن درجا سگ رو میکشه

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

اون پناهگاه رو حامی حیوانات با خرج خودشون اداره میکنن ربطی به شهرداری نداره شهرداری گزارش بهش بدن در ...

یا خدا الان اشکم در میاد کلی توله داشت 

زنگم زدم خودشون اطلاع داشتن میگفت نمیتونیم بگیریمش

نه خوب کاری کردی عزیزم ،فکر کن به یک بچه کوچیک حمله کنه !

اتفاقا یه روز تا صدای پارسش اومد صدای جیغ بچه هم اومد بخاطر همین زنگ زدم