2777
2789

بچه ها توروخدا نگین دروغه یا پزه یا هرچی 

رفته بودیم مرکز خرید با مادرشوهرم از یه دستبند جواهر خوشم اومد، گفتم یکی دو ماه دیگه کار کنم بخرمش، مادرشوهرم گفت نههه این چه حرفیه جلو شوهرت میزنی این چیزها رو شوهرت باید بگیره این چیزهای خاصن اگر اینا روهم خودت بخری شوهرت دیگه چی برات بخره پولت رو بده طلا بعد به شوهرم گفت فارغ التحصیل شدی(شوهرم دانشجوعه و الان درامدش کمه) اولین کاری که میکنی با درامدت دستبند جواهر میخری برای خانمت‌ها.

حالا شوهر من احتمالا تا دو سال دیگه نتونه برام جواهر بخره ولی من خیلی دلم میخواد میگم با حقوق خودم بخرم و اصلا دوست ندارم پول من پول تو کنم با شوهرم

ولی میگم مادرشوهرم خیلی تو زندگیش موفقه و این رو از سر تجربه میگه شوهرم رو بد عادت نکنم

به نظرتون این سیاست درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به من بگو دستبند جواهر که طلا هم نیست چیه؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

مادرشوهرت درست میگه 

ولی تو یواشکی از شوهرت دستبند رو بخر و بزار تو بانک یا بگو مامانمم بهم کادو تولد داده نگو خودت خریدی بعد دیگه برات چیزی نمیخره برات ارزش هم قائل نمیشه میگه خودش از پس خودش برمیاد چرا من خرج کنم براش