2777
2789

چشم صلوات میفرستم 

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا دعا کن پدرم همین امشب شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا پدرم بیکار و خونه نشین نشه و پدرم خود خواهی و تنبلی رو بزاره کنار و انشالله پدرم هر مخفی کاری ازمون کرده رسوا شه😭.

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏😔😔 ..

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله خرداد ماه امسال پدرم ماشینشو بفروشن و خونه ی بزرگ ویلایی و شیک و نوساز و سه خوابه تو منطقه ی خوب تو مرکز استانمون بخریم و بریم بار کنیم خونه به اسم مادرم و زندگی خیلی عالی کنیم و خیر و خوشی و شادی ببینیم و شر و بدبختی و بلا نبینیم الهی و انشالله کولر کاندیشن از این کولر ایستاده ها بخریم و هیچ وقت بهار و تابستون ها گرما نکشیم من و عزیزانم 😭🙏...

تو رو خدا دعا کن همسرانی خیلی خوش اخلاق و مهربان و نجیب و حلال خور و چشم پاک و سالم و خیلی زیاد پولدار و آبرو دار و تحصیلکرده و همسرانی زیبا و خوش قد و هیکل و شرکت نفتی رسمی باشند و معتاد و خسیس و فاسد و شکاک و دمدمی مزاج نباشند و اصلا همسرانمون آزارمون ندن و اذیتمون نکنند و از همسرانمون صاحب اولاد سالم و زیبا و صالح شیم هر کدوممون دو ،سه تا پسر و یه دختر خدا به من و خواهرم و داداشام بده انشالله و همسران من و خواهر و برادرام کاملا مجرد باشن (مطلقه و بیوه و بچه دار نباشن)🥹😭و تو رو خدا دعا کن انشالله همسرایی من و خواهرم و برادرام پزشک یا دندون پزشک یا کارخونه دار باشن🥹😭🙏 .

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و پدرم و خانوادم و بنده اصلا برا عروسی که جمعه هست نریم و انشالله من و خاله هام و مادرم و خواهرم و داداشام و مادربزرگم و بچهای خاله هام هیچ اتفاق بدی و مشکلی برامون پیش نیاد 😭.