2777
2789

سلاممم با بودجه ۵۰ تومن حالا تا ۸۰ میشه چه گوشی تازگی ها خریدید راضی هستید؟؟ 

بیشتر ۵۰ مد نظره

میخواستم اس ۲۴ اولترا بگیرم ولی خیلییییی گرونه🥲🥲

تاحالا یجا انقد بودجه رو تجربه نکردم و متاسفانه اطلاعی ندارم 😩

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم😂 از اطرافیانتون هم اطلاعی نداری؟ مثلا گوشی رو خریده باسه ناراضی بوده باشه

نه عزیزم معمولا خیلی به گوشی اطرافیان توجهی نمیکنم 😕

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

باشه مرسی گلم😁🌼

خواهش میکنم کاری از دستم برنیومد 🥲🩷

با اینکه مدل جدیدش اومده این قیمتش کممم نشده😭😂

نه بابا چی ارزون میشه ک این بشه ! 

من صحبت کردم گفتن بیا گوشیتو بده ۲۰ تومن هم سر بده s25 بردارم ،اما اینو بیشتر دوست دارم 😂

این کاربری تعطیل است❌️

نه بابا چی ارزون میشه ک این بشه ! من صحبت کردم گفتن بیا گوشیتو بده ۲۰ تومن هم سر بده s25 بردارم ،اما ...

۲۰ تومن فقط؟  آخه ۶۰ و خورده ای خریدی کم نیست میخوان ازت بخرن؟ 🥲