2777
2789

توی خیابون خونمون بودم داشتم تند تند راه میرفتم تا برسم خونه 

قبل نه باید خونه باشم من (از سیندرلا مفلوک تر)

یه آقایی که میدونم فرش فروشه و توی منطقه خودمون ساکنه خیلی جدی پیاده شد از ماشینش مودبانه اومد گفت خیلی خوشم میاد ازتون و یه مدته درگیرتون شدم و ...

منم واقعاااا اون لحظه استرس دیر رسیدن و گیرای بابامو داشتم از طرفی حسم به پیشنهاد دادن تو خیابون اصلا خوب نیست 

برگشتم گفتم برو آقا من اصلا اهل این حرفا نیستم

گفت مگه من چی گفتم 

بچه ها کلی رید💩دم به بخت خودم و اون بنده خدا 

الان نشستم رو تختم و مثل سگ پشیمونم 😑😑😑😑 هی میگم شاید واقعا خوشش اومده بود ازم چرا 💩

زدم تو بختم 

توروخدا بیاین بهم بگین کار خوبی کردم 

(به قرآن مجید داستان ساختگی نیست 

حمله نکنید که فیکی و فلان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه کاریش نمیشه کرد

مگر اینکه دوباره درخواست بده

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

اگه بخواد بازم میچسبهبه یقت صبر داشته باش 

لابد قسمت بوده

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین خدا میخواد خوشبختت کنه خودتت میرینی به بختت خوب میگفتی اقای فلانی شما لطف دارین به من و وقتی میگفت شماره میگفتی من زیاد شمارممرو به کسی نمیدم میخواین ایدی تلگرامم رو داشته باشین به همین راحتی دو دیقه این مکالمه بیشتر طول نمیکشید 

ببین اگه برا ازدواج میخواست ریدی واقعا در غیر اینصورت نه چون تو زندگیت تاثیر خاصی نداره،بنظرم برا ازدواج نبوده چون وقتی گفتی اهل این حرفا نیستم اگه قصدش جدی بود  همون لحظه می‌گفت مثلا فعلا آشنایی می‌خوام هدف نهاییم ازدواجه،پس کار خوبی کردی بیخیال